Seksivarasto.com - Eniten alennetut tuotteet

Seksivarasto.com > Eniten alennetut tuotteet

Eniten alennetut tuotteet

[1] [2] >>>

Geishan seksiopas

 

Geishan seksiopas | lisätiedot
OPI VIETTELEMÄÄN KUIN GEISHA. OPI TYYDYTTÄMÄÄN KUMPPANISI KUIN GEISHA. OPI NAUTTIMAAN INTIIMISTÄ LÄSNÄOLOSTA KUIN GEISHA. Japanilainen rakkauden taide on herättänyt ihailua kautta aikojen. Geishan seksiopas paljastaa geishojen salatut niksit - miten korostat ulkoista ja sisäistä kauneuttasi, flirttailet elein ja sanoin sekä hurmaat rakastajasi. Matkan lopussa odottaa eloisa oppitunti rakastelutaidosta. [lue lisää]

 


1.30 €
25.95 €


Solakaksi Sekstaten

 

Solakaksi Sekstaten | lisätiedot
Kaikkien aikojen kevytmielisin dieettikirja - erityisesti rakkauden nälkäisille! Kirja seksistä ja kaloreiden kuluttamisesta sitä ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Miksi viettää tuntikausia kuntopyörän selässä, kun pelkkä rintsikoiden avaaminen (vapisevin käsin) polttaa 67 kilokaloria? Tai 753, jos hän ei auta. Tämän kirjan avulla opit miten kulutat kaloreita valmistautuessasi seksiin (tälläytyminen, imurointi), sen aikana ja siitä toipuessasi (esim. "Kiitti kyydistä" -viestin kirjoittaminen). [lue lisää]

 


1.25 €
24.90 €


Latex-olkalaukku

 

Latex-olkalaukku | lisätiedot
Latex-olkalaukku on pakollinen fetissivaruste, niin miehelle kuin naiselle!

 


5.00 €
49.95 €


Tarjous-DVD

 

Tarjous-DVD | lisätiedot
Hardcore- heterofilmi DVD, kesto vähintään 90 min. Toimitettava elokuva poimitaan satunnaisesti määrätystä valikoimasta, valitettavasti emme voi ottaa huomioon toivomuksia elokuvasta.

 


2.00 €
19.95 €


Latex-avaimenperä

 

Latex-avaimenperä | lisätiedot
Latex-kaulanauha, jossa pikalukituksella varustettu irrotettava avaimenperä. Avaimen tilalle voit laittaa myös muuta arvotavaraa, kännykkäpussin tai vaikka onnenamuletin!

 


1.60 €
15.95 €


Mokkanahkastringit, mustat

 

Mokkanahkastringit, mustat | lisätiedot
Mokkanahkastringit, pitsireunus. Musta pieni koristerusetti. Kiiltävä Xtreme-merkki ei sisällä nikkeliä. 


4.99 €
24.95 €


Nahkastringit, punaiset / pitsireuna

 

Nahkastringit, punaiset / pitsireuna | lisätiedot
Punaiset stringit aitoa nahkaa. Reunoilla mustaa pitsiä. Kiiltävä Xtreme-merkki ei sisällä nikkeliä. 


4.99 €
24.95 €


RHD Metallinen penisrengas, 60 mm

 

RHD Metallinen penisrengas, 60 mm | lisätiedot
Klassinen metallinen penisrengas. Hitsattu sauma. Materiaalin halkaisija 6 mm. Halkaisija 60 mm.

 


1.90 €
9.50 €


Vicky-korsetti

 

Vicky-korsetti | lisätiedot
Vicky-korsetissa on kaarituetut kupit, vaaleanpunainen joustosatiinikangas, mustaa pitsiä, röyhelöä ja rusetteja. Säädettävät olkaimet. Mukana yhteensopivat stringit! Materiaali 90% polyamid, 10% elastaani. 


11.24 €
44.95 €


Joulumekko

 

Joulumekko | lisätiedot
Tiukasti istuva jouluisa mekko, säädettävä ja irrotettava niskanauha. Pitkät hihat, karvakoristeet ranteissa. Materiaal 90% polyester, 10% spandex. 


10.38 €
41.50 €


Sininen nautintodelfiini, 15/3

 

Sininen nautintodelfiini, 15/3 | lisätiedot
Sininen delfiinin muotoinen sauva monipuolisiin leikkeihin niin vaginan kuin anuksen puolellakin! Nokka tavoittaa hyvin G-pisteen ja virtaviivaistetut evät tuovat lisätunnetta. Pituus 15 cm, halkaisija 1-4 cm.

 


3.99 €
15.95 €


Twin Balls

 

Twin Balls | lisätiedot
Kaksi hieman ovaalin muotoista kiihotuskuulaa kiinteästi yhdistettynä. Koko pituus narulenkin kanssa noin 11 cm, halkaisija 3,8 cm.

 


2.99 €
11.95 €


Mini Dolphin Waterproof Necklace

 

Mini Dolphin Waterproof Necklace | lisätiedot
Tehokas täsmähieroja, vedenpitävä värisevä delfiini jonka voit vaikka ripustaa kaulaasi niin se seuraa sinua ja on heti valmis antamaan nautintoa... Pituus 6,5 cm, halkaisija 2,5 cm. Mukana paristot.

 


4.13 €
16.50 €


Goldpenis Pokal - penispokaali

 

Goldpenis Pokal - penispokaali | lisätiedot
Palkitse paras penis hauskalla minipokaalilla! Kullattu penis seisoo arvokkaasti puisella pallilla. Mukana kullan värisiä tarroja, joissa kolme erilaista tekstiä kolmella kielellä. Tekstit englanniksi: "Top Dick", For "The Best" ja "Champion". Mukana myös tarra jossa lukee "Awarded to..." Palkitseminen ja tunnustus kannattaa aina! Koko pokaalin korkeus 5,8 cm.

 


1.74 €
6.95 €


Valkoinen babydoll

 

Valkoinen babydoll | lisätiedot
Valkoinen babydoll, kultainen glitter-kimalle-efekti. Kupit kaarituettuja. Valkoiset stringit tulevat mukaan. 90% polesteria, 10% spandexia. 


9.75 €
32.50 €


Smile Hologram Power Ring

 

Smile Hologram Power Ring | lisätiedot
Lisää tehoa ja energiaa? Tyylikäs, aivan uudella tavalla muotoiltu penisrengas, jossa näyttävä hologrammi ja tekstit. Materiaalin paksuus 3 mm, halkaisija noin 3,3 cm (joustava). Materiaali silikoni.

 


4.49 €
14.95 €


Valkoinen minisauva

 

Valkoinen minisauva | lisätiedot
Valkoinen minivibra, klitoriksen ja muiden intiimialueiden täsmäkiihotukseen. Neljä erilaista vaihtopäätä. Käyttämätön ja uusi, suljetussa pussissa ilman valmistajan ulkopakkausta.

 


3.89 €
12.95 €


Colleen-korsetti & stringit

 

Colleen-korsetti & stringit | lisätiedot
Musta harsomaisen läpikuultava korsetti on yksinkertaisuudessaan kaunis ja viettelevä. Korsetin etuosan leikkauksiin on kauniisti ja viettelevästi ommeltu kiiltävää lilanväristä nauhaa ja helmaa koristavat pienet suloiset rusetit. Korsetissa on kaarituetut kupit ja hakaskiinnitys takana. Säädettävät olkaimet. Mukana musta stringit. Sukat eivät kuulu mukaan. Materiaali 90% polyamid, 10% elastaani. Käsinpesu


 


14.38 €
35.95 €


Young Black Poles In Old Ladies Buttholes

 

Young Black Poles In Old Ladies Buttholes | lisätiedot

 


7.18 €
17.95 €


Electra-setti

 

Electra-setti | lisätiedot
Kun haluat jotakin parempaa... Kolmiosainen tyylikkään lila setti. Avoimet liivit, säädettävät nauhat, takana hakaskiinnitys. Sukkanauhaliivissä neljä säädettävää nauhaa. Yhteensopivat, avoimet stringit. Kiiltäviä rhinestone-kiviä. Setin kaikissa osissa on joustavia nauhoja joiden ansiosta istuvuus on täydellinen. Materiaali 90% polyamid, 10% elastaani. 


22.25 €
44.50 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com