Seksivarasto.com - Pelit ja kortit

Seksivarasto.com > Pelit ja kortit

Pelit ja kortit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

1000 Sex Games

 

1000 Sex Games | lisätiedot
Sinulla on aina uusi peli pelattavinasi ... siitä 1000 seksipeliä pitää huolen! 1000 Sex Games yhdistää esileikin, intohimoisen rakastelun ja seksikkäät juonenkäänteet. Voit aloittaa pelin valitsemalla jokin esileikkikorteista, kuten: Tuhma noppa, Strippaus-pyöritin, Pullonpyöritys, Eroottiset syötävät ja paljon muuta. Sitten voit kääntää Passion-kortin joka tarjoaa erilaisia strategioita Esileikki kierroksen aikana. Sitten oletkin valmis Seksikierrokselle... [lue lisää]

 


25.97 €
39.95 €


Dice Game - Bathtub-Play

 

Dice Game - Bathtub-Play | lisätiedot
Pitäkää hauskaa kylpyhuoneessa! Toinen noppa määrää mitä tehdään, toinen kohteen. Sopii suihkuun, kylpyyn jne.

 


5.96 €
7.95 €


Dice Game - Booby-Play

 

Dice Game - Booby-Play | lisätiedot
Isotkin pojat tykkäävät tisseistä! Heittäkää nopat ja tehkää kuten ne määräävät! Mukana myös ”oma valinta”.

 


5.96 €
7.95 €


Eroottinen pöytäjalkapallo

 

Eroottinen pöytäjalkapallo | lisätiedot
Mahtavan hauskan pöytäjalkapallon seksikäs versio! Tässä versiossa pelaajat ovat muodokkaita naisia! Kotelo puujäljitelmää, vihreä pelikenttä. Koko noin 50 x 31,5 cm. Mukana kaksi palloa.

 


19.47 €
29.95 €


Kielletty hedelmä -peli

 

Kielletty hedelmä -peli | lisätiedot
Kielletty Hedelmä on suomenkielinen, hauska ja myös jännittävä kotimainen eroottinen seikkailupeli aikuisille! Pelistä on mukana kaksi erilaista versiota, eli nyt saat kaksi peliä yhden hinnalla! Eroottinen seikkailupeli Kielletty hedelmä sopii pariskunnille, jotka odottavat peliltä kuumaa eroottista romantiikkaa. Pelin toinen, neutraalimpi versio sopii erityisesti suurehkolle seurueelle joka haluaa pitää hauskaa. Peli on erittäin monipuolinen tehtävineen ja yllättävine sääntöineen. Samassa paketissa on kaksi versiota tästä hauskasta lautapelistä: romanttinen sekä neutraali seurapeliversio. [lue lisää]

 


22.06 €
25.95 €


Kuutamokävely

 

Kuutamokävely | lisätiedot
Todella monipuolinen eroottinen seikkailupeli aikuisille! Lähde kumppanisi kanssa romanttiselle kuutamokävelylle lemmenpuistoon... Pakatkaa mukaan seikkailunhalua, eroottista mieltä, uteliaisuutta kokeilla uutta -- ja nauttikaa toisistanne! Todella hauska ja erittäin monipuolinen seksipeli. Eteenne sattuu lukemattomia seikkailuja ja nautinnnon hetkiä. Saat kertoa hänelle salaisista toiveistasi ja pääset nauttimaan esimerkiksi rakkaasi sinulle antamasta kuumasta käsittelystä... Sisältö: pelilauta, noppa, 2 pelinappulaa, 25 erilaista kuherruskorttia, 25 erilaista totuuskorttia, 25 erilaista tehtäväkorttia.

 


17.81 €
20.95 €


Mile High Club

 

Mile High Club | lisätiedot
Hauska peli pariskunnalle! Nouskaa lentokoneeseen ja edetkää turistiluokasta aina kymppikerhoon asti! Matkan aikana suoritatte korttien mukaisia eroottisia tehtäviä. Sisältö: pelilauta, noppa, kaksi pelimerkkiä, 25 Economy Class -korttia, 25 Business Class -korttia, 25 First Class -korttia ja 25 Mile High Club -korttia. Englanninkielinen.

 


22.46 €
29.95 €


Rakkausnopat naisille

 

Rakkausnopat naisille | lisätiedot
Rakkausnopat eroottiseen peliin vain naisille, tai naisen hemmottelemiseksi! Osallistujia voi olla kaksi tai useampia. Kukin pelaaja heittää vuorollaan yhden, tai vaikkapa kaikki kolme noppaa ja muut kanssasisaret toteuttavat ne heittäjälle! Osallistujana voi myös olla mies, joka toteuttaa kaikki naisen pelissä heitetyt tehtävät! Vain mielikuvitus on rajana!

 


5.53 €
6.50 €


Rakkauspeli

 

Rakkauspeli | lisätiedot
Kiva seurapeli teille kahdelle intiimiin illanviettoon. Saa tunteet ja halut kiihtymään. Kaikki tarvittavat pelivälineet mukana.

 


11.86 €
13.95 €


Sex Card -seksipelikortit, gay

 

Sex Card -seksipelikortit, gay | lisätiedot
Eroottinen korttipeli miehille, kahden kesken... Gay Sex -korttipeliä voidaan pelata kolmella eri tavalla. Kortit kertovat esimerkkejä ja ideoita esileikkiin tai seksiasentoihin. Ota selvää rakkaasi fantasiosta ja keksikää niitä lisää. Korteissa on 100 000 vaihtoehtoa! Ja lopuksi voitte toteuttaa fantasioitanne... Korttipakka sisältää: 50 Gay Sex -korttia, 3 sääntökorttia ja 1 fantasiakortti. Peli on tarkoitettu aikuisille ja on englanninkielinen.

 


13.46 €
14.95 €


Sex Speedway

 

Sex Speedway | lisätiedot
Lemmen vauhtirata! Kilpaillessanne kohti maalia suorittakaa kortin mukaisia tehtäviä ja kerätkää kortteja kunnes voittajaa odottaa paras palkinto... Sisältö: pelilauta, 50 tehtäväkorttia, 2 pelimerkkiä, spinneri-pyöritin. Englanninkielinen.

 


18.38 €
24.50 €


Sexquartet Cards - Positions Kamasutra

 

Sexquartet Cards - Positions Kamasutra | lisätiedot
Kamasutra-asennot -korttipeli! Korteissa on 40 inspiroivaa, mieltäkiehtovaa, haastavaa ja jännittävää Kamasutra-asentoa. Peliin voi osallistua 2-4 pelaajaa. Pelissä voi pärjätä tiedoilla, mutta myös muistamisella tai hyvällä tuurilla! Englanninkielinen. Laadukas kova säilytyskotelo. Korteissa hyvä painojälki ja viimeistely. Paketissa 40 korttia ja peliohjeet.

 


8.46 €
9.95 €


Sexquartet Cards - Products

 

Sexquartet Cards - Products | lisätiedot
Seksilelut-korttipeli! Korteissa on erilaisia seksilelua ja -välinettä, joita löytyy suomalaistenkin kodeista. Peliin voi osallistua 2-4 pelaajaa. Pelissä voi pärjätä tiedoilla, mutta myös muistamisella tai hyvällä tuurilla! Englanninkielinen. Laadukas kova säilytyskotelo. Korteissa hyvä painojälki ja viimeistely. Ei edellytä korteissa olevien seksilelujen omistamista tai käyttämistä. Paketissa 40 korttia ja peliohjeet.

 


8.46 €
9.95 €


Sexual Roleplay

 

Sexual Roleplay | lisätiedot
Roolileikki antaa mahdollisuuden tehdä ehkä jotakin vähän kiellettyäkin... Sekoittakaa kortit ja heittäkää noppaa, joka määrittelee kumpi nostaa kortin. Kortissa on hahmoteltu roolileikin perusta, esimerkiksi tanssinopettaja joka opettaa seksikkäitä liikkeitä, hotellisiivooja joka eksyy väärään huoneeseen, tai tohtori ja potilas. Kortin nostaja saa ohjata leikkiä. Jos vain maltatte, älkää jatkako vielä orgasmiin vaan heittäkää noppaa uudelleen ja jatkakaa seuraavalla leikillä... Vinkki: varatkaa valmiiksi esille seksiasuja, välineitä, käsirautoja ym rekvisiittaa mitä voitte käyttää leikeissä. Sisältö: arpakuutio ja 60 roolileikkikorttia. Englanninkielinen.

 


14.96 €
19.95 €


Stripping Roulette

 

Stripping Roulette | lisätiedot
Pelaaminen, juominen, strippaaminen - kaikki ihanat paheet yhtaikaa! Sopii hauskaan illanviettoon, polttareihin, hupilahjaksi ym. Mukana ruletti (halkaisija 14 cm), kaksi kuulaa, 6 kpl 2 cl shottilasia sekä englanninkieliset peliohjeet. Sopii 2-6 pelaajalle.

 


16.22 €
24.95 €


Touch Me - eroottinen hierontapeli

 

Touch Me - eroottinen hierontapeli | lisätiedot
Aikuisten eroottinen korttipeli esileikkiin kahdelle pelaajalle. Sisältää kolme erilaista korttipakkaa ja peliohjeet. Viettelevä peli jossa kumppanisi koskettelua, hierontaa, sivelyä ja hyvänäpitoa. Englanninkielinen.

 


15.73 €
18.50 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com