Seksivarasto.com - Penisrenkaat, hylsyt ym

Seksivarasto.com > Penisrenkaat, hylsyt ym

Penisrenkaat, hylsyt ym

Lisää kokoa, parempi ja kestävämpi erektio, enemmän nautintoa!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanPearl Beaded Prolong Ring, läpinäkyvä

 

Pearl Beaded Prolong Ring, läpinäkyvä | lisätiedot
Yksinkertaisesti parasta! Napakka mutta joustava penisrengas, sisällä helmiä jotka lisäävät sinun ja hänen nautintoa ja tuntemuksia. Ja tietysti isompi, kestävämpi, parempi erektio! Halkaisija 4 cm, erittäin joustava materiaali.

 


3.19 €
15.95 €


Pearl Beaded Prolong Ring, pimeässä hohtava

 

Pearl Beaded Prolong Ring, pimeässä hohtava | lisätiedot
Yksinkertaisesti parasta! Napakka mutta joustava 100% silikonista valmistettu penisrengas, sisällä helmiä jotka lisäävät sinun ja hänen nautintoa ja tuntemuksia. Ja tietysti isompi, kestävämpi, parempi erektio! Hehkuu pimeässä! Halkaisija 4 cm, erittäin joustava materiaali.

 


3.19 €
15.95 €


100% silicone cock ring trio

 

100% silicone cock ring trio | lisätiedot
Kolme mustaa silikonirengasta pidempiin, parempiin ja kovempiin erektioihin! Sisähalkaisijat 3,2 cm, 4,2 cm ja 5 cm.

 


6.26 €
6.95 €


Be Thrilled

 

Be Thrilled | lisätiedot
Venyvä, moottoroitu, turvallisesta TPR-materiaalista valmistettu penisrengas. Nautintoa molemmille! Upeat värinät ja ihanat nystyt hierovat klitorista ja muita erogeenisia paikkoja ihanasti. Voidaan käyttää myös peniksen kiihoittamiseen. Mukana paristot!

 


15.22 €
17.90 €


Black Beads

 

Black Beads | lisätiedot
Kiihottava uutuus! Peniksen varteen laitettavat helmet, jotka liikkuvat edestakaisin! Kiihottimessa on viisi riviä helmiä, jotka ovat joustavassa kuminauhassa. Pujota helmet peniksen varteen. Voit rullailla helmiä edestakaisin kädellä itse, tai anna kumppanisi tehdä se! Voit pitää helmiä päällä myös rakastellessa! Materiaali: ABS-muovi.

 


9.38 €
12.50 €


Candy Love Rings

 

Candy Love Rings | lisätiedot
Syötävän herkulliset penisrenkaat! Monivärisiä karamelleja pujotettuna joustavaan rinkulaan - sopii kaikenkokoisille. Pakkauksessa 3 kpl. Paino 18 g.

 


5.96 €
7.95 €


Crome Donut Cockring, 55 mm

 

Crome Donut Cockring, 55 mm | lisätiedot
Kromattu, donitsimallinen, painava metallinen penisrengas. Leveys 15 mm, paksuus noin 9 mm, halkaisija 40 mm.

 


16.87 €
25.95 €


Elite Sexual Exciter Crystal

 

Elite Sexual Exciter Crystal | lisätiedot
Kirkas, nystyröity tuplapenisrengas kiveksille ja peniksen juureen. Enemmän tuntemuksia, nopeampi kovemman ja kestävämmän erektion saavuttaminen sekä sen pito, myös laukeamisen jälkeen. Joustavaa ja venyvää, miellyttävän pehmeää materiaalia. Nystyröity, värinällä varustettu klitoriskiihotin lisää teidän molempien nautintoa! Kaksinopeuksinen irrotettava vibrakuula. Leveys noin 6 cm, pituus noin 7,5 cm.

 


18.38 €
24.50 €


Glow in the Dark Love Rings

 

Glow in the Dark Love Rings | lisätiedot
Pakkauksessa kolme yksittäispakattua, pimeässä hehkuvaa penisrengasta. Helppo pitää mukana! Paremman, varmemman ja kestävämmän erektion lisäksi rinkula hehkuu pimeässä! Joustava materiaali, halkaisija 1,5-9 cm.

 


5.96 €
7.95 €


Hot Metal 1, 40 mm

 

Hot Metal 1, 40 mm | lisätiedot
Näyttävä, vahvistava penisrengas! Punaista alumiinia. Halkaisija 40 mm.

 


9.72 €
14.95 €


Jelly Delfiini

 

Jelly Delfiini | lisätiedot
Vahvoihin erektioihin! Penisrengas ylläpitää miehen erektiota kauemmin - pieni delfiini kiihottaa naisen klitorista. Molemmat voivat nauttia värinästä. Vedenpitävä. Valmistettu sinisestä jelly-materiaalista. Renkaan Ø 2,5 cm (erittäin joustava). Vibramuna voidaan poistaa. Paristot sisältyvät.

 


14.21 €
18.95 €


Lagoon sleeves

 

Lagoon sleeves | lisätiedot
Neljä raikkaan väristä 100% silikonista valmistettua kiihotuskumia, luomaan jännittävän lisäpotkun yhdyntään! Supervenyvä materiaali sopii varmasti kaiken kokoisille. Mukana 4 erilaisella kuviolla muotoiltua kumia. Voidaan käyttää vibraattorin, peniksen tai vaikka sormen ympärillä.

 


11.16 €
13.95 €


Menzstuff Expandable Cock Rings

 

Menzstuff Expandable Cock Rings | lisätiedot
Kolme erilaista, joustavaa ja venyvää mutta napakkaa penisrengasta joilla saat kestävän, kovemman erektion ja vaihtelua, kun valitset mitä käytät. Ainutlaatuinen muotoilu antaa iloa sekä sinulle että kumppanillesi! Halkaisijat noin 2 cm, joustava materiaali, suurimman rinkulan pituus 12 cm.

 


10.88 €
14.50 €


Menzstuff Stretchable Cock Ring Set

 

Menzstuff Stretchable Cock Ring Set | lisätiedot
Joustava mutta napakka penisrengas jolla saat kovemman, kestävän erektion ja lisää mittaa! Helppo asettaa paikoilleen, venyttämällä ja vetämällä sivussa olevista rinkuloista. Pakkauksessa kaksi hieman erikokoista rengasta. Halkaisija noin 3 cm, joustava ja venyvä materiaali.

 


10.13 €
13.50 €


Neon Stimu Ring, 42 mm

 

Neon Stimu Ring, 42 mm | lisätiedot
Vedenkestävä, joustava, helposti puhdistettava silikoninen penisrengas. Halkaisija 42 mm.

 


7.23 €
8.50 €


One-a-day Penis Sleeves

 

One-a-day Penis Sleeves | lisätiedot
Ainutlaatuisen ohuet lateksiset hylsyt, venyvä materiaali. Isosta pakkauksesta riittää yksi erilainen viikon jokaiselle päivälle! Helppo liu'uttaa erektiossa olevaan penikseen, tarvittaessa käytä hieman liukastetta tai kosteutta apuna. Pysyy hyvin paikoilla, parantaa erektiota ja nystyrät kiihottavat kumppaniasi. 7 kpl

 


18.80 €
23.50 €


One-Time Vibrating Penisring

 

One-Time Vibrating Penisring | lisätiedot
Helppokäyttöinen ja miellyttävästä jellymateriaalista valmistettu kertakäyttöinen penisrengas voimakkaalla moottorilla. Tässä on paristoja myöden kaikki mukana! Pienikokoinen 7 x 9 x 1 cm pussi kulkee mukana vaikka taskussa. Ja on edullinen!

 


3.71 €
4.95 €


Orgasm Generator Vibrating Sleeve 6.5”

 

Orgasm Generator Vibrating Sleeve 6.5” | lisätiedot
Realistinen terska ja suonikas varsi, silikonimansetti joka parantaa erektiotasi ja lisää molempien nautintoa! Varustettu kärkeen laitettavalla, irrotettavalla värinäkuulalla. Pituus 16 cm. Mukana paristot!

 


20.83 €
24.50 €


Peak Performance -rengas

 

Peak Performance -rengas | lisätiedot
Lisää nautintoa ja suorituskykyä! Erittäin venyvä, joustava ja kestävä penisrengas. Säilytä kova, hyvä erektio koko rakastelun ajan ja sen jälkeenkin. Kokeile myös suihkussa tai kylvyssä! Pehmeä muotoilu lisää sinun ja kumppanisi nautintoa.

 


7.23 €
8.50 €


Penis Sleeve With Massaging Knobs

 

Penis Sleeve With Massaging Knobs | lisätiedot
Penismansetti joka pysyy varmasti paikoillaan integroidun penisrenkaan ansiosta! Sisältä sileä, ulkopuolella kiihotusnystyröinti, pallomainen kärki. Savunharmaa väri. Koko pituus 16 cm, sisäänmenon pituus 11 cm, halkaisija 2,5. Penisrenkaan halkaisija 3,8 cm (erittäin joustava).

 


13.20 €
16.50 €
 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com