Seksivarasto.com > Penisrenkaat, hylsyt ym

Penisrenkaat, hylsyt ym

Lisää kokoa, parempi ja kestävämpi erektio, enemmän nautintoa!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan100% silicone cock ring trio

 

100% silicone cock ring trio | lisätiedot
Kolme mustaa silikonirengasta pidempiin, parempiin ja kovempiin erektioihin! Sisähalkaisijat 3,2 cm, 4,2 cm ja 5 cm.

 


6.26 €
6.95 €


Aqua silks

 

Aqua silks | lisätiedot
Nyt täysin vedenkestävä, värisevä penisrengas. Liukuu helposti paikoilleen, mukava materiaali. Väri musta. Renkaan yhdellä reunalla on värisevä kuula, jota ohjataan erillisellä säätimellä, jossa 4 erilaista värinäohjelmaa.

 


21.21 €
24.95 €


Arabialainen penishihna

 

Arabialainen penishihna | lisätiedot
Miehekäs ja upea seksuaalinen apuväline erektioon! Visuaalinen ilo yhdistyy fyysiseen mielihyvään. Korkealaatuinen erikoistuote, valmistettu käsityönä pehmeästä mustasta nahasta. Mukana suomenkielinen, seikkaperäinen kuvitettu käyttöohje.

 


19.47 €
29.95 €


Basic Essentials Ring With Beads

 

Basic Essentials Ring With Beads | lisätiedot
Kristallin kirkkaasta TPR (Thermoplastic Rubber) -materiaalista valmistettu kiihotinrengas joka puristaa tehokkaasti peniksen juuresta. Renkaan puristus saa erektion voimistumaan ja kestämään pidempään. Kiihottimen ulkokehällä on päällystettyjä metallikuulia ja nystyröitä jotka hierovat yhdynnän aikana naisen intiimialueita ja klitorista. TPR-materiaali on kestävää, joustavaa ja käytössä miellyttävää.

 


6.80 €
8.50 €


Black Beads

 

Black Beads | lisätiedot
Kiihottava uutuus! Peniksen varteen laitettavat helmet, jotka liikkuvat edestakaisin! Kiihottimessa on viisi riviä helmiä, jotka ovat joustavassa kuminauhassa. Pujota helmet peniksen varteen. Voit rullailla helmiä edestakaisin kädellä itse, tai anna kumppanisi tehdä se! Voit pitää helmiä päällä myös rakastellessa! Materiaali: ABS-muovi.

 


9.38 €
12.50 €


Candy Love Rings

 

Candy Love Rings | lisätiedot
Syötävän herkulliset penisrenkaat! Monivärisiä karamelleja pujotettuna joustavaan rinkulaan - sopii kaikenkokoisille. Pakkauksessa 3 kpl. Paino 18 g.

 


5.96 €
7.95 €


Cock and ball rings lila

 

Cock and ball rings lila | lisätiedot
Lisää tuntemuksia, vahvempia erektioita! Kolmen joustavan silikonirenkaan setti. Halkaisijat 40, 45 ja 50 mm.

 


8.46 €
9.95 €


Crome Donut Cockring, 55 mm

 

Crome Donut Cockring, 55 mm | lisätiedot
Kromattu, donitsimallinen, painava metallinen penisrengas. Leveys 15 mm, paksuus noin 9 mm, halkaisija 40 mm.

 


16.87 €
25.95 €


Dolce Ami

 

Dolce Ami | lisätiedot
Erittäin joustava silikoninen penisrengas. Viattoman näköinen mutta taatusti tehokas! Tällä saat nopeammin erektion, se on kovempi ja isompi, ja erektio säilyy, pidempään myös laukeamisen jälkeen. Halkaisija 3 cm, erittäin joustava materiaali.

 


4.40 €
5.50 €


Emilio Armori Cockring Collection

 

Emilio Armori Cockring Collection | lisätiedot
Laadukas 5-osainen penisrengassetti! Kokeile ja löydä uusia tuntemuksia! Erittäin joustavasta silikonista valmistetut: rinkula jossa viisi stimulointikuulaa, rihlattu mansetti, kiristettävä penisrengas. Lila rengas jossa vahva tuki ja pikalukitus. Keinonahkarengas, kiiltävä pinta, nepparikiinnitys.

 


18.86 €
20.95 €


Fröhle penisrenkaat/-mansetit, 3 kpl

 

Fröhle penisrenkaat/-mansetit, 3 kpl | lisätiedot
Jos kärsit erektiohäiriöstä, käytä lääketieteellis-teknisen saksalaisen valmistajan Fröhle Gmbh:n tai muun valmistajan laadukasta penispumppua jolla saat aikaan erektion. Imettävä tyhjiö saa aikaan verentungoksen paisuvaiskudoksiin ja erektion. Kun laitat kunnollisen penisrenkaan paikoilleen, erektiosi säilyy ja veren palautuminen tapahtuu hitaasti. Leveä malli jonka ansiosta helppo käyttää myös penispumpun ja mansetin kanssa! Setissä 3 kpl eri kokoisia renkaita: 16, 21 tai 26 mm (sisähalkaisija, joustava materiaali).

 


11.96 €
15.95 €


Gimme a BIG one

 

Gimme a BIG one | lisätiedot
Penismansetti, jolla saat tukea ja erektion vahvistusta samalla kun lisäät pituutta noin 3 cm. Tyviosa toimii penisrenkaana ja tukee myös kiveksiä. Kärkiosa vahvistaa erektiota, lisää paksuutta ja pituutta jopa 3,5 cm. Kokonaispituus 13 cm. Materiaali on normaaleja mansetteja paksumpaa (0,4 cm), mutta silti erittäin miellyttävää, joustavaa ja venyvää joten sopii kaiken kokoisille. Ihoystävällistä TPR-materiaalia.

 


11.21 €
14.95 €


Hand Shaped -penisrengas

 

Hand Shaped -penisrengas | lisätiedot
Pehmeä ja venyvä silikonista valmistettu penisrengas pitää sinut kovana ja suorituskykyisenä pitkään. Muotoilu nyrkkiin puristettu käsi. Pituus 3 cm, halkaisija 1 cm (joustava ja venyvä materiaali).

 


7.23 €
8.50 €


Hot Metal 1, 40 mm

 

Hot Metal 1, 40 mm | lisätiedot
Näyttävä, vahvistava penisrengas! Punaista alumiinia. Halkaisija 40 mm.

 


9.72 €
14.95 €


Jelly Delfiini

 

Jelly Delfiini | lisätiedot
Vahvoihin erektioihin! Penisrengas ylläpitää miehen erektiota kauemmin - pieni delfiini kiihottaa naisen klitorista. Molemmat voivat nauttia värinästä. Vedenpitävä. Valmistettu sinisestä jelly-materiaalista. Renkaan Ø 2,5 cm (erittäin joustava). Vibramuna voidaan poistaa. Paristot sisältyvät.

 


14.21 €
18.95 €


Julian's Stud Ring

 

Julian's Stud Ring | lisätiedot
Laadukas kiristysrengas nopealla kiristyslukolla. Todella tehokas ja kestävä! Tällä pidennät kestoasi ja laukeat kovemmin! Toimitettava väri vaihtelee. Tiedistkö, että tämä rengas on ylivoimaisesti markkinoiden eniten myyty kiristysrengas!

 


8.93 €
10.50 €


Lagoon sleeves

 

Lagoon sleeves | lisätiedot
Neljä raikkaan väristä 100% silikonista valmistettua kiihotuskumia, luomaan jännittävän lisäpotkun yhdyntään! Supervenyvä materiaali sopii varmasti kaiken kokoisille. Mukana 4 erilaisella kuviolla muotoiltua kumia. Voidaan käyttää vibraattorin, peniksen tai vaikka sormen ympärillä.

 


11.16 €
13.95 €


Love Ring Red Flame

 

Love Ring Red Flame | lisätiedot
Penisrengas tuliselle rakastajalle! Miehekäs penisrengas Fun Factoryn laatuominaisuuksilla. Se on valmistettu 100% silikonista. Joustava penisrengas puristaa juuri sopivasti peniksen juuresta tehden erektion voimakkaammaksi ja pitkäkestoisemmaksi. Silikoninen rengas ei venähdä käytössä ja se on miellyttävä käyttää. Se ei aiheuta myöskään allergiaa sinulle eikä kumppanillesi. Mukana näytepakkaus vesipohjaista ToyFluid-liukuvoidetta.

 


13.52 €
16.90 €


Lust cluster, pinkki

 

Lust cluster, pinkki | lisätiedot
7,6 cm pitkä nystyröity silikonista valmistettu penikseen kuin penikseen (tai sauvaan!) sopiva putkirengas, joka palauttaa muotonsa käytön jälkeen. Vahvistaa erektiota ja samalla naisen nautintoa nystyröiden avulla. Yllätä naisesi ja suo hänelle uudenlaista nautintoa!

 


8.46 €
9.95 €


Magic C-rings, pinkki

 

Magic C-rings, pinkki | lisätiedot
Kolme erilaista miellyttävän pehmeää ja joustavaa penisrengasta, joilla saat isomman ja kestävämmän erektion! Upea väri! Sisähalkaisija: tähtikuviollinen 3 cm, sydänkuviollinen 2 cm, nystyröity 2 cm. Erittäin joustava materiaali, sopii kaiken kokoisille.

 


10.00 €
12.50 €
 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com