Seksivarasto.com - Muita tuotteita

Seksivarasto.com > Muita tuotteita

Muita tuotteita

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanBathmate-puhdistustabletit, 16 kpl

 

Bathmate-puhdistustabletit, 16 kpl | lisätiedot
Veteen liukenevat Bathmate-puhdistustabletit ovat suunniteltu erityisesti Bathmate-laitteessa käytettyjen materiaalien puhdistamiseen. Normaalipesusta huolimatta Bathmaten sisäpinnalle kertyvät saippuajäämät, bakteerit ja kalkki on suositeltavaa puhdistaa noin kahden viikon välein. Puhdistusseosta voi käyttää myös muiden seksivälineiden puhdistamiseen. Pakkaus sisältää 16 tablettia. 1 tabletti / käyttökerta.

 


17.21 €
22.95 €


Bijoux Indiscrets - Mimi Emerald

 

Bijoux Indiscrets - Mimi Emerald | lisätiedot
Vihreät, säihkyvät kivet koristavat näitä kauniita nännikoruja jotka tulevat upeassa pakkauksessa. Sisältää 2 kpl.

 


11.25 €
12.50 €


Bijoux Indiscrets - Mimi Red

 

Bijoux Indiscrets - Mimi Red | lisätiedot
Punaiset, säihkyvät kivet koristavat näitä kauniita nännikoruja jotka tulevat upeassa pakkauksessa. Sisältää 2 kpl.

 


11.25 €
12.50 €


Bijoux Indiscrets - Mimi Silver

 

Bijoux Indiscrets - Mimi Silver | lisätiedot
Kirkkaana sädehtivät kauniit nännikorut tulevat upeassa pakkauksessa. Sisältää 2 kpl.

 


11.25 €
12.50 €


Cleaning Box - seksivälineiden sterilointilaite

 

Cleaning Box - seksivälineiden sterilointilaite | lisätiedot
Steriloi seksilelut vain viidessä minuutissa! Kätevä, hygieeninen sterilointilaite, joka tappaa 99,9% bakteereista ja basilleista UV-valon (ultravioletti) avulla. Käyttö on helppoa: laita väline sisään ja sulje kansi. Viiden minuutin jälkeen väline on steriili ja valmiina käytettäväksi jälleen. Intiimialueiden tulehdukset saattavat olla erittäin epämiellyttäviä ja vaikeasti hoidettavia, joten välineiden puhtaus on tärkeä asia. Suosittelemme sterilointilaitetta etenkin jos käytät paljon seksivälineitä, käytät niitä toisen/toisten henkilöiden kanssa, tai jos olet normaalia herkempi saamaan tulehduksia, tai sinulla on sairaus joka hidastaa tulehduksien paranemista. [lue lisää]

 


19.98 €
39.95 €


Colt Muscle Nipple Pump

 

Colt Muscle Nipple Pump | lisätiedot
Erittäin tehokas kaksoispumppu nännien imemiseen ja käsittelyyn. Voidaan käyttää soveltaen myös muihin alueisiin sillä imukuppeja voi käyttää myös yksittäin. Tehokkaasta käsipumpusta saa hyvän otteen. Venttiileillä voi säädellä imukuppien yhtaikaisen tai erillisen toiminnan. Alipaineen pikavapautusventtiili. Imukuppien juuressa leveä, anatomisesti hyvin muotoiltu laippa.

 


54.38 €
72.50 €


Fröhle Kompressoripumppu

 

Fröhle Kompressoripumppu | lisätiedot
Lääketieteellis-teknisen saksalaisen valmistajan Fröhle Gmbh:n todella laadukas kompressori tosikäyttöön. Penispumpuille, nänni- ja vaginapumpuille ym kaikille mitkä toimivat alipaineella. Kompressori käy yhteen lähes minkä tahansa pumpun kanssa ja pääset sillä varmasti kovempaan imutehoon kuin perinteisillä käsipumpuilla. Kompressori on todella hiljainen ja toimii verkkovirralla, joten et joudu sähläämään paristojen kanssa.

 


121.95 €
135.50 €


Get Naughty Party Tattoos

 

Get Naughty Party Tattoos | lisätiedot
Eroottisia tatuointeja jotka kestävät iholla 2-5 päivää. Vedenkestävät tatuoinnit ovat hittituote! Tuhmilla ja seksikkäillä englanninkielisillä teksteillä varustettuja ruusu-, sydän-, huulet- korttipakka-, pantteri, sheriffintähti jossa teksti "Porn Star" yms. kuvia. Pakkauksessa on 40 kuvaa joilla herätät huomiota ja saat kaverisi kateelliseksi. Pakkauksessa tatuointeja naisille ja miehille. Kuvat voidaan poistaa helposti alkoholilla ja ne voidaan kiinnittää eri puolille kehoa. Ei lähde pois uidessa eikä suihkussa. Ravintolaan, rannalle, risteilylle, kylpylään ym ym...

 


10.71 €
11.90 €


Hot Nights -tuoksukynttilä

 

Hot Nights -tuoksukynttilä | lisätiedot
Eroottisen tunnelman luomiseen, kynttilän valoa ja aistit avaavat tuoksut...

 


1.88 €
2.50 €


Inflatable Position Master Pillow

 

Inflatable Position Master Pillow | lisätiedot
Puhallettava rakastelutyyny helpottamaan seksin harrastamista erilaisissa asennoissa. Käyttäkää tätä niin esileikin kuin yhdynnän aikana! Kiilamaisen muodon ansiosta erittäin monikäyttöinen ja antaa tukea eri kulmista. Päädyissä kahvat joista kiinni pitämällä saadaan lisää vakautta. Samettinen, luistamaton pinta joka on helppo puhdistaa. Kestää 135 kg painon. Koko 61 x 41 cm, korkeus 10-20 cm.

 


29.96 €
39.95 €


Love Dice Kama Sutra ”please do not disturb”

 

Love Dice Kama Sutra ”please do not disturb” | lisätiedot
Kumpi on päällä? Jotakin muuta kuin lähetyssaarnaaja? Heittäkää nopat ja antakaa rouva Fortunan päättää! Heittäkää uudelleen ja uudelleen kunnes nopat saavat jäädä ja himo ottaa lopullisen vallan vieden teidät ehkä kohti yhteistä orgasmia. Hauskasta pakkauksesta saa kätevän ”ei saa häiritä” -kyltin oveen... Tämä onkin mainio lahja esimerkiksi hääparille tai pariskunnalle joka lähtee viettämään yhteistä aikaa lomalle.

 


5.91 €
6.95 €


Nipple shield

 

Nipple shield | lisätiedot
Sterling-hopeasta valmistettu komea nänni-koru! Ei lävistystä – tämä kukka-aiheinen koru painetaan vain kiinni nännin ympärille. Ø 3 cm. Pakkauksessa 1 kpl.

 


13.62 €
20.95 €


Nännikoristeet pääkallo-tarra

 

Nännikoristeet pääkallo-tarra | lisätiedot
Pinkki/musta pääkallotarra nännien peittämiseen. Pakkauksessa 2 kpl tarroja.

 


2.96 €
3.95 €


Satisfyer Pro 2 vaihtosuuttimet

 

Satisfyer Pro 2 vaihtosuuttimet | lisätiedot
Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihottimeen sopivia vaihtosuuttimia. Pakkauksessa 3 perusmallia sekä 2 kpl Desire-tehosuutinta! Materiaali silikoni. Alkuperäisen valmistajan tekemä vaihto-osa.

 


15.38 €
20.50 €


Silicone Breasts 2 x 1000 g with bra

 

Silicone Breasts 2 x 1000 g with bra | lisätiedot
Realistisen tuntuiset vaaleat silikonirinnat joissa tummennetut nännit. Mukana vaaleat erikoisvalmisteiset rintaliivit, joihin rinnat voidaan tukevasti kiinnittää. Olkaimet ovat säädettäviä. Rintojen paino yhteensä 2000 g. Tuote sopii niin miehille kuin naisille, rinnoissa on pieni syvennys joten ne voidaan helposti asettaa myös omien rintojen päälle. Rintaliivien materiaali 90% polyester, 10% elastaani. Rintojen materiaali silikoni.

 


152.10 €
169.00 €


Strap-on Silicone Breasts, 2 x 600 g

 

Strap-on Silicone Breasts, 2 x 600 g | lisätiedot
Realistisen tuntuiset vaaleat silikonirinnat joissa tummennetut nännit. Leveät hihnat joiden ansiosta varma ja miellyttävä kiinnitys. Hihnat ovat säädettäviä. Rintojen paino yhteensä 1200 g. Tuote sopii niin miehille kuin naisille, rintojen taustassa on pieni syvennys joten ne voidaan helposti asettaa omien rintojen päälle.

 


99.00 €
110.00 €


Sydänilmapallot 6 kpl

 

Sydänilmapallot 6 kpl | lisätiedot
Sydämenmuotoisia ilmapalloja 6 kpl. Loistava idea juhliin tai koristeiksi kun haluat yllättää rakkaasi.

 


3.96 €
4.95 €


Ta-ta-toos - 100% natural / Lucky You

 

Ta-ta-toos - 100% natural / Lucky You | lisätiedot
Taatusti huomiota herättävä keinotatuointi rintoihisi tai vaikkapa alavatsaan. Tatuointi pysyy iholla jopa 7 päivää eikä lähde suihkussa tai uidessa. Pakkauksessa kaksi tatuointia joissa tekstit: "100% Natural" ja "Lucky You". Tatuoinnit on helppo kiinnittää. Parhaan kestävyyden saat laittamalla ne puhtaalle iholle, jolla ei ole rasvaa, hajusteita tms. Poista taustasuoja ja aseta tatuointi iholle, kostuta painamalla märällä sienellä tai kankaalla, älä hiero. Odota vähintään 30 sekuntia ja irrota suojapaperi. Valmista! Muste on vedenkestävää, joten voit käydä suihkussa tai uimassa. [lue lisää]

 


11.25 €
12.50 €


Ta-ta-toos - Happy Birthday / Lucky You

 

Ta-ta-toos - Happy Birthday / Lucky You | lisätiedot
Taatusti huomiota herättävä keinotatuointi rintoihisi tai vaikkapa alavatsaan. Tatuointi pysyy iholla jopa 7 päivää eikä lähde suihkussa tai uidessa. Pakkauksessa kaksi tatuointia joissa tekstit: "Happy Birthday" ja "Lucky You". Tatuoinnit on helppo kiinnittää. Parhaan kestävyyden saat laittamalla ne puhtaalle iholle, jolla ei ole rasvaa, hajusteita tms. Poista taustasuoja ja aseta tatuointi iholle, kostuta painamalla märällä sienellä tai kankaalla, älä hiero. Odota vähintään 30 sekuntia ja irrota suojapaperi. Valmista! Muste on vedenkestävää, joten voit käydä suihkussa tai uimassa. [lue lisää]

 


11.25 €
12.50 €


Ta-ta-toos - Naughty Nice / Lucky You

 

Ta-ta-toos - Naughty Nice / Lucky You | lisätiedot
Taatusti huomiota herättävä keinotatuointi rintoihisi tai vaikkapa alavatsaan. Tatuointi pysyy iholla jopa 7 päivää eikä lähde suihkussa tai uidessa. Pakkauksessa kaksi tatuointia joissa tekstit: "Naughty Nice" ja "Lucky You". Tatuoinnit on helppo kiinnittää. Parhaan kestävyyden saat laittamalla ne puhtaalle iholle, jolla ei ole rasvaa, hajusteita tms. Poista taustasuoja ja aseta tatuointi iholle, kostuta painamalla märällä sienellä tai kankaalla, älä hiero. Odota vähintään 30 sekuntia ja irrota suojapaperi. Valmista! Muste on vedenkestävää, joten voit käydä suihkussa tai uimassa. [lue lisää]

 


11.25 €
12.50 €
 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com