Seksivarasto.com - Miesten asut

Seksivarasto.com > Miesten asut

Miesten asut

Kokotaulukot

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanAllure Wetlook Chaps

 

Allure Wetlook Chaps | lisätiedot
Mustat wetlook-chapsit näyttävät hyviltä ja korostavat etuvarustustasi! Materiaali 85% polyester, 15% elastaani. Yksi koko.

 


32.73 €
38.50 €


Allure Wetlook Suspender Shorts

 

Allure Wetlook Suspender Shorts | lisätiedot
Napakasti istuvat wetlook-shortsit ja poikamaisuutta korostavat henkselit. Materiaali 85% polyester, 15% elastaani. Yksi koko.

 


32.73 €
38.50 €


Envy - Bare Back Athletic -alushousut

 

Envy - Bare Back Athletic -alushousut | lisätiedot
Takaa avoinaiset alushousut mahdollistavat monenlaiset leikit... Laadukkaat alushousut valmistettu miellyttävän tuntuisesta ja hengittävästä kankaasta. Kiiltävää nahkaa jäjittelevät kanttaukset. Materiaali 95% nylon, 5% elastaani. 


24.40 €
30.50 €


Envy - Microfiber -boxerit

 

Envy - Microfiber -boxerit | lisätiedot
Vartaloa myötäilevät, erittäin miellyttävät ja hyvän näköiset boxerit sopivat arkeen ja juhlaan. Boxereissa on lahkeet ja vyötäröllä leveähkö kuminauha. Boxereissa on läpikuultavasta ja kiiltelevästä materiaalista valmistettuja raitoja joiden alta iho kuultaa houkuttelevasti. Materiaali 92% polyester, 8% elastaani. 


23.16 €
28.95 €


Envy Micro Lowrise Logo Elastic Boxer

 

Envy Micro Lowrise Logo Elastic Boxer | lisätiedot
Mikrokuitukankaiset mustat miesten bokserit, matala malli. Materiaali 92% polyester, 8% spandex. 


23.16 €
28.95 €


Envy Micro Lowrise Logo Elastic Trunk

 

Envy Micro Lowrise Logo Elastic Trunk | lisätiedot
Mikrokuitukankaiset mustat miesten alushousut, matala malli, hyvännäköiset ja hyväntuntuiset. Materiaali 92% polyester, 8% spandex. 


22.36 €
27.95 €


Evil - nostavat boxerit, koko S

 

Evil - nostavat boxerit, koko S | lisätiedot
Mustat boxerit, joissa penistä nostattava kuppi, sivuilla halkiot kiristysnauhoilla. Boxerit on valmistettu joustavasta materiaalista, joten saat ne kiristysnauhojen avulla helposti juuri sinulle sopivaksi. Miehuutesi pääsee oikeuksiinsa! Materiaali 92% polyester, 8% spandex.

 


12.98 €
25.95 €


Jaguar-alushousut

 

Jaguar-alushousut | lisätiedot
Miellyttävästä ja ihoa myötäilevästä materiaalista valmistetut lahkeellisesti miesten aluhousut. Ylhäällä leveä kuminauha. Materiaali 100% polyester. 


15.96 €
19.95 €


Jaguar-alushousut

 

Jaguar-alushousut | lisätiedot
Miellyttävästä ja ihoa myötäilevästä materiaalista valmistetut lahkeellisesti miesten aluhousut. Ylhäällä leveä kuminauha. Materiaali 100% polyester. 


12.97 €
19.95 €


Kilttikukkaro

 

Kilttikukkaro | lisätiedot
Miesten alushousut, edessä mini-kiltti ja joustava nauha olkapään ympäri. Yksi koko. Materiaali 100% polyester.

 


25.20 €
31.50 €


Lumiukko-stringit

 

Lumiukko-stringit | lisätiedot
Hauskat lumiukko-stringit tekevät talvi-illoista taatusti tunnelmallisen kuumat! Edessä lumiukon mallinen pussukka penikselle ja kiveksille. Valkoinen joustava kuminauha. Yksi koko (S-L). Materiaali 100% polyester.

 


8.78 €
13.50 €


Miesten 2-osainen joulupukkiasu

 

Miesten 2-osainen joulupukkiasu | lisätiedot
Miesten K18 joulupukin asu: lakki ja bokserit. Yllätä itsesi ja kumppanisi! Materiaali 100% polyester. 


23.96 €
29.95 €


Miesten alushousut Rufus

 

Miesten alushousut Rufus | lisätiedot
Miesten alushousut, joustavaa ja vahvaa, kiiltävää materiaalia. Muovista valmistettu turvavetoketju, koko matkalla takapuolelta eteen ylös. Vetoketju voidaan avata molemmista päistä. Materiaali 90% polyamid, 10% elastaani. 


19.96 €
24.95 €


Miesten joulupaketti-stringit

 

Miesten joulupaketti-stringit | lisätiedot
Parhaat paketit ovat kovia... Punaista samettia, valkoiset satiininauhat. Materiaali 100% polyester. Yksi koko S-L.

 


11.96 €
14.95 €


Miesten poliisisetti

 

Miesten poliisisetti | lisätiedot
Miehekäs, seksiä ja erotiikkaa tihkuva poliisisetti. Sopii hyvin miesstrippareille, polttareihin tai kun haluat yllättää kumppanisi! Settiin kuuluu alushousut, kaulus ja lyhyt solmio, kalvosimet ja koppalakki. Alushousut ovat wetlook-materiaalia ja verkkokangasta. Kauluksessa ja kalvosimissa painonepparit. Lakissa ja solmiossa poliisimerkki. Materiaali 90% polyester, 10% elastaani. Yksi koko.

 


37.46 €
49.95 €


Miesten PushUp -bokserit

 

Miesten PushUp -bokserit | lisätiedot
Miesten pushup-malliset bokserit jotka tuovat peniksesi houkuttelevasti esille, päällyshousujen kanssa tai ilman. Penis ja kivekset työntyvät esille hieman topatussa taskussa. Trendikäs väritys ja leikkaus. Miellyttävää mikrokuitukangasta. Materiaali 90% polyester, 10% elastaani. 


20.48 €
31.50 €


Miesten Royal -alushousut

 

Miesten Royal -alushousut | lisätiedot
Vastustamattoman kiihottavat bokserit miehelle! Housujen sisällä olevasta aukosta työnnät peniksen ja kivekset pussiin, jonka push up -efekti tuo kalleutesi upeasti esille! Ja tuntuvathan nämä hyvältä ja kiihottavalta jalassa! Upeat värit ja leikkaus, hienoa verkkokangasta ja wetlookia. Materiaali 70% polyamid, 20% polyester, 10% elastaani. 


19.60 €
24.50 €


Miesten Royal -body

 

Miesten Royal -body | lisätiedot
Maskuliininen body, jonka moderni leikkaus korostaa miehistä vartaloa. Sinistä ja wetlook-kangasta sekä läpinäkyvää mustaa verkkokangasta. Edessä sekä kalukukkarossa vetoketju. Materiaali 60% polyamid, 30% polester, 10% elastaani. 


41.10 €
68.50 €


Rocky Fit Controll -paita, valkoinen

 

Rocky Fit Controll -paita, valkoinen | lisätiedot
Vatsaa ja vyötäröä kiinteyttävä ja tukeva paita, suosittu tuote, nyt saatavana myös valkoisena! Hihattomassa Fit Controll -paidassa on vatsan ja vyötärön alueella napakka ja tukeva vahvikekangas. Sekä kangas että paidan ainutlaatuinen muotoilu tukevat ja ikäänkuin "vetävät" vatsaasi sisäänpäin niin, että vatsasi ja vyötärösi tuntuvat ja näyttävät kiinteämmiltä. [lue lisää] 


20.75 €
41.50 €


US Army -setti

 

US Army -setti | lisätiedot
Yes, Sir! Yhdysvaltojen armeijahenkinen miesten setti. Sopii hyvin miesstrippareille, polttareihin tai kun haluat yllättää kumppanisi! Ota komento käsiisi, määräyksiä on toteltava ilman pullikointia! Setissä stringit, kaulus ja lyhyt solmio, kalvosimet ja armeijatyylinen baretti US Army -tekstillä. Kaulus/solmio ja kalvosimet mustaa wetlook-materiaalia ja maastokuvioitua kangasta, painonepparikiinnitys, koristetähdet. Stringit wetlook-materiaalia ja maastokuviokangasta, koristetähdet. Materiaali 90% polyester, 10% elastaani. Yksi koko.

 


37.46 €
49.95 €
 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com