Seksivarasto.com > Hieromalaitteet

Hieromalaitteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Body & Soul Duplicity, lila

 

Body & Soul Duplicity, lila | lisätiedot
Älä anna koon hämätä, tässä kaksi pientä mutta uskomattoman tehokasta kiihotuskuulaa, jotka väristessään lämpivät mukavasti! Hiljainen käyntiääni, kaksi nopeutta, helppo säätö painonapilla. Silkkisen pehmeä pinnoite. Toimii kahdella AA-paristolla.

 


21.20 €
26.50 €


Body & Soul Duplicity, musta

 

Body & Soul Duplicity, musta | lisätiedot
Älä anna koon hämätä, tässä kaksi pientä mutta uskomattoman tehokasta kiihotuskuulaa, jotka väristessään lämpivät mukavasti! Hiljainen käyntiääni, kaksi nopeutta, helppo säätö painonapilla. Silkkisen pehmeä pinnoite. Toimii kahdella AA-paristolla.

 


21.20 €
26.50 €


Brilliant Vibro Bullet Purple

 

Brilliant Vibro Bullet Purple | lisätiedot
Kiiltävä vibrakuula, jonka säihkyvä metallihohtoinen pinkki väri tuo pirteyttä ja luksusta makuukamariin! Neljän värinäohjelman ohjaus kätevästi hipaisukytkimestä. Pituus noin 6 cm, halkaisija 2,6 cm, johdon pituus 74 cm. Toimii kahdella AAA-paristolla.

 


25.46 €
29.95 €


Climax Cushion

 

Climax Cushion | lisätiedot
Oletko koskaan uskonut ,että tyynyllä istuminen saa sinut kostumaan? Tämän villieläimen turkkia jäljittelevän, ihanan pehmeän tyynyn, ja sen taskuun laitettavan vibraattorin avulla se on mahdollista. Voimakkaassa vibraattorissa kymmenen erilaista rytmiä ,joita voit säädellä langattoman säätimen avulla. Sopii erinomaisesti myös hauskaksi ja erilaiseksi lahjaksi ystävälle.

 


46.88 €
62.50 €


Feel Fantasy

 

Feel Fantasy | lisätiedot
Hieromalaite jossa on kaksi vaihtopäätä. Vibran tärinää säädetään napin painalluksella. Päät on valmistettu kimmoisasta materiaalista. Mukana säilytyspussukka. Käsikahvan pituus 8,5 cm, vaihtopäiden pituudet 7,5 ja 8 cm. Toimii kahdella AAA-paristolla.

 


23.60 €
29.50 €


G-Spot Touch Finger Vibrator

 

G-Spot Touch Finger Vibrator | lisätiedot
Erittäin pehmeä ja miellyttävä, moottoroitu, silikoninen sormivibraattori G-pisteen täsmäkiihotukseen. Pujota sormeesi, joustava hihna pitää sen hyvin paikoillaan. Työnnä sormi sisälle ja käynnistä vibraattori. Kauko-ohjaimella hallitset seitsemää erilaista värinärytmiä! Liikuttele sormea sisälläsi, ja pian olet seitsemännessä taivaassa!

 


33.71 €
44.95 €


Juzy Bear

 

Juzy Bear | lisätiedot
Pieni karhu jossa todella tehokas värinämoottori! Karhun tassut ja kuono täsmäkiihottavat klitorista, häpyhuulia, nännejä jne ja tarjoaa varmasti tajunnan räjäyttävät orgasmit! Pituus 13,5 cm, halkaisija 2,5 cm. Vesitiivis. 


9.56 €
11.95 €


Juzy Super Gyrating Vibe

 

Juzy Super Gyrating Vibe | lisätiedot
Tehokkaasti värähtelevä monipuolinen isohko kiihotuskuula järkihintaan! Kaksi eri värinävoimakkuutta, säätö käteensopivaksi muotoilulla ohjaimella. Kuulan pituus 6 cm, suurin halkaisija 4,5 cm. 


9.56 €
11.95 €


Les Petites, sininen

 

Les Petites, sininen | lisätiedot
Tehokas kiihotin - ja vielä enemmän! Mukana nystyröity läpinäkyvä kiihotinsukka, jonka voit sujauttaa kuulan päälle kun haluat vielä enemmän tuntemusta. Mansetin voit pujottaa myös sormeesi. Vibrassa kolme eri voimakkuutta. Pituus 6 cm, halkaisija 1,8 cm. Mukana paristot.

 


13.56 €
16.95 €


Love Shuttle

 

Love Shuttle | lisätiedot
Vedenkestävä voimakas vibramuna kaukosäätimellä. Valittavana 10 erilaista värinää. Väri musta. Paristot kuuluvat pakettiin.

 


57.38 €
76.50 €


Micro Butterfly

 

Micro Butterfly | lisätiedot
Perhosen muotoinen, motorisoitu, todella edullinen klitoriskiihotin. Helppokäyttöinen venyvien kiinnitysnarujensa ansiosta, portaaton säätö. Johdon pituus n 70 cm.

 


19.88 €
26.50 €


Neon Secret Desires, 10-Function Vibrator Kit

 

Neon Secret Desires, 10-Function Vibrator Kit | lisätiedot
Monikäyttöinen värinäsetti! Nautinnolliseen täsmähierontaan sinulle ja hänelle. Kolme erilaista mansettia, kuulassa kymmenen erilaista värinäohjelmaa. Vedenkestävä. Kuulan pituus 4 cm, halkaisija 1,5 cm.

 


28.86 €
33.95 €


Opus, 16/4

 

Opus, 16/4 | lisätiedot
Opus on erotiikan mestariteos! Sen kiihottavat toiminnot, silikoninen pinta ja täydellinen muotoilu ovat vertaansa vailla! Sauvan varsi on taivutettu 180 asteen kulmaan, näin se osuu syvällä emättimessä oleviin nautinnollisiin pisteisiin. Joustava, 100% silikonista valmistettu varsi värisee useilla erilaisilla rytmeillä joita on helppo säädellä. Varren muotoilu mahdollistaa monipuolisia käyttötapoja käytitpä Opusta yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. [lue lisää] 


71.47 €
109.95 €


Perfect Balls lila

 

Perfect Balls lila | lisätiedot
Kineettisellä energialla toimivat nautintoa ja harjoitusta tuottavat geishapallot. Pallojen sisällä on metallikuula joka värähtelee liikuessasi. Lantiopohjalihaksesi kehittyvät, vaikka ihan normaalilla kävelylenkillä. Todella helppoa! Halkaisija 3 cm.

 


11.96 €
14.95 €


Pocket Rocker Massager, pinkki

 

Pocket Rocker Massager, pinkki | lisätiedot
Aito ja alkuperäinen, vaihtopäillä varustettu minihieroja. Tätä on yritetty jäljitellä, mutta parempaa ei ole saatu tehtyä. Tässä pienessä välineessä on hiljainen, tehokas, kestävä ja vähän paristoja kuluttava, tasaisesti kehräävä japanilainen moottori, ei siis halpa kiinalainen tms. Pienikokoisena se on halutessasi aina mukana vaikka käsilaukussa ja valmis viemään sinut huipulle nopeasti! Se on hyvin hiljainen, joten voit ottaa sillä nautinnon vaikka keskellä päivää työpaikan vessassa kenenkään huomaamatta. Pituus 10 cm, halkaisija 3 cm.

 


10.16 €
11.95 €


Power Gem, pink diamond

 

Power Gem, pink diamond | lisätiedot
Magneetin avulla pikkuhousuihin kiinnitettävä tehokas ja korunkaunis vibraattori. Toimii on/off -napin painalluksella. Paristot mukana.

 


16.22 €
24.95 €


Purple Silicone Vibrator, 21/4

 

Purple Silicone Vibrator, 21/4 | lisätiedot
Taivutettu silikonisauva jossa pallomainen kärki, ylhäältä erittäin kapea ja levenee voimakkaasti alaspäin. Sopii erinomaisesti myös anaalikiihotukseen. Pyöritettävällä valitsimella saat erilaisia värinärytmejä. Pituus 21 cm, halkaisija 2-4 cm.

 


27.71 €
36.95 €


Rabbit Finger Sleeve Vibe

 

Rabbit Finger Sleeve Vibe | lisätiedot
Pirteän pinkki silikoninen sormivibraattori. Kiva lisä seksiin: kiinnitä sormeen jolloin voit kiihottaa sillä esileikin ja yhdynnän aikana klitorista, anusta, välilihaa, nännejä. Käytä itseesi ja myös kumppaniisi! Vedenkestävä. Vibra irrotettava, helppo puhdistaa. Pituus 8,5 cm. Mukana paristot!

 


11.16 €
13.95 €


Remote Control Egg

 

Remote Control Egg | lisätiedot
Silkkisen sileä, täysin vedenpitävä kuula jossa seitsemän erilaista värinäohjelmaa. Langaton kaukosäädin. Pituus 7 cm, halkaisija 4 cm. Toimii kahdella N (sama kuin LR1) -paristolla sekä yhdellä LR23A-paristolla.

 


35.96 €
44.95 €


Rollerball

 

Rollerball | lisätiedot
Upea, söpön pieni minikiihotin kolmella eri vaihtopäällä! Vesitiivis minikiihotin kolmella erilaisella, helposti vaihdettavilla vaihtopäillä värisee kymmenellä eri dynaamisella värinällä, vaihtoehtoja siis piisaa! Yksi vaihtopäistä muistuttaa penistä, yksi on täysin sileä ja yhden päässä on hierovat nystyrät... Lisäksi pakkauksen mukana on 50 ml lämmittävä liukastepullo! Kiihotin toimii nappiparistoilla, jotka ovat mukana. Pituus noin 7,6 cm, halkaisija noin 3 cm.

 


23.96 €
29.95 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com
Viimeksi päivitetty 2018-08-07 13:45:35