Seksivarasto.com > Hieromalaitteet

Hieromalaitteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Body & Soul Duplicity, lila

 

Body & Soul Duplicity, lila | lisätiedot
Älä anna koon hämätä, tässä kaksi pientä mutta uskomattoman tehokasta kiihotuskuulaa, jotka väristessään lämpivät mukavasti! Hiljainen käyntiääni, kaksi nopeutta, helppo säätö painonapilla. Silkkisen pehmeä pinnoite. Toimii kahdella AA-paristolla.

 


21.20 €
26.50 €


Body & Soul Duplicity, musta

 

Body & Soul Duplicity, musta | lisätiedot
Älä anna koon hämätä, tässä kaksi pientä mutta uskomattoman tehokasta kiihotuskuulaa, jotka väristessään lämpivät mukavasti! Hiljainen käyntiääni, kaksi nopeutta, helppo säätö painonapilla. Silkkisen pehmeä pinnoite. Toimii kahdella AA-paristolla.

 


21.20 €
26.50 €


Brilliant Lay On Vibe

 

Brilliant Lay On Vibe | lisätiedot
Huippuluokan ergonominen ladattava hieromalaite, suunniteltu erityisesti helppokäyttöiseksi ja helposti pidettäväksi naisen klitoriksella ja häpyhuulilla. Seitsemän erilaista värinäohjelmaa joita hallitaan yhdestä napista. Upea muotoilu ja värit! Kestävää ABS-muovia jossa metallipinnoite. Koko pituus 12 cm, leveys noin 4 cm. Sisäänrakennettu akku, mukana latausjohto.

 


39.96 €
49.95 €


Dark Lotus Massager

 

Dark Lotus Massager | lisätiedot
Sekä naiselle että miehelle soveltuva Dark Lotus hieroo kaikkia genitaalialueita nautinnollisesti aivan uudella tavalla! Kukkamaisesti sulkeutuvat terälehdet hyväilevät samanaikaisesti anusaukkoa, välilihan aluetta sekä emätintä, peniksen vartta tai rintoja! Peräti 10 erilaista hierovaa ja stimulointia antavaa värinää (Foreplay, Tease, Arouse, Zoom, Wave, Pulsation, Vibration, Random, Racer ja Climax). Aseta Lotus paikalleen sinne minne haluat kiihotusta. Se hieroo sinua pehmeillä terälehdillään kokonaisvaltaisesti sulkien ja avaten niitä vuorotellen. Langallinen kaukosäädin, jonka yhdellä painikkeella hallitset rytmien vaihtoa. Korkeus 9 cm, leveys 10 cm.

 


22.46 €
29.95 €


Dr Kaplans Gyrating Massager

 

Dr Kaplans Gyrating Massager | lisätiedot
Seksuaaliterapeutti Dr Joel Kaplanin suunnittelema suuseksiä jäljittelevä kiihotin naisille, sekä soolokäyttöön että kumppanin kanssa. Pehmeä, taipuisa kieli pyörähtelee, poukkoilee, värähtelee ja tärisee vieden sinut nautintojen huipulle! Anna sen tarjota nautintoa klitorikselle, häpyhuulille, vaginaan ja minne haluatkaan! Helppo käyttää ja säätää, anatomisesti hyvin muotoiltu kahva. Miellyttävä samettisen pehmeä silikonipinta. Pituus noin 23 cm, halkaisija noin 4 cm, sisäänmenevä osa noin 16,5 cm.

 


29.63 €
39.50 €


G-Spot Touch Finger Vibrator

 

G-Spot Touch Finger Vibrator | lisätiedot
Erittäin pehmeä ja miellyttävä, moottoroitu, silikoninen sormivibraattori G-pisteen täsmäkiihotukseen. Pujota sormeesi, joustava hihna pitää sen hyvin paikoillaan. Työnnä sormi sisälle ja käynnistä vibraattori. Kauko-ohjaimella hallitset seitsemää erilaista värinärytmiä! Liikuttele sormea sisälläsi, ja pian olet seitsemännessä taivaassa!

 


33.71 €
44.95 €


Juzy Super Gyrating Vibe

 

Juzy Super Gyrating Vibe | lisätiedot
Tehokkaasti värähtelevä monipuolinen isohko kiihotuskuula järkihintaan! Kaksi eri värinävoimakkuutta, säätö käteensopivaksi muotoilulla ohjaimella. Kuulan pituus 6 cm, suurin halkaisija 4,5 cm. 


9.56 €
11.95 €


Les Petites, sininen

 

Les Petites, sininen | lisätiedot
Tehokas kiihotin - ja vielä enemmän! Mukana nystyröity läpinäkyvä kiihotinsukka, jonka voit sujauttaa kuulan päälle kun haluat vielä enemmän tuntemusta. Mansetin voit pujottaa myös sormeesi. Vibrassa kolme eri voimakkuutta. Pituus 6 cm, halkaisija 1,8 cm. Mukana paristot.

 


13.56 €
16.95 €


Micro Butterfly

 

Micro Butterfly | lisätiedot
Perhosen muotoinen, motorisoitu, todella edullinen klitoriskiihotin. Helppokäyttöinen venyvien kiinnitysnarujensa ansiosta, portaaton säätö. Johdon pituus n 70 cm.

 


19.88 €
26.50 €


Opus, 16/4

 

Opus, 16/4 | lisätiedot
Opus on erotiikan mestariteos! Sen kiihottavat toiminnot, silikoninen pinta ja täydellinen muotoilu ovat vertaansa vailla! Sauvan varsi on taivutettu 180 asteen kulmaan, näin se osuu syvällä emättimessä oleviin nautinnollisiin pisteisiin. Joustava, 100% silikonista valmistettu varsi värisee useilla erilaisilla rytmeillä joita on helppo säädellä. Varren muotoilu mahdollistaa monipuolisia käyttötapoja käytitpä Opusta yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. [lue lisää] 


71.47 €
109.95 €


Perfect Balls lila

 

Perfect Balls lila | lisätiedot
Kineettisellä energialla toimivat nautintoa ja harjoitusta tuottavat geishapallot. Pallojen sisällä on metallikuula joka värähtelee liikuessasi. Lantiopohjalihaksesi kehittyvät, vaikka ihan normaalilla kävelylenkillä. Todella helppoa! Halkaisija 3 cm.

 


11.96 €
14.95 €


Pocket Rocker Massager, pinkki

 

Pocket Rocker Massager, pinkki | lisätiedot
Aito ja alkuperäinen, vaihtopäillä varustettu minihieroja. Tätä on yritetty jäljitellä, mutta parempaa ei ole saatu tehtyä. Tässä pienessä välineessä on hiljainen, tehokas, kestävä ja vähän paristoja kuluttava, tasaisesti kehräävä japanilainen moottori, ei siis halpa kiinalainen tms. Pienikokoisena se on halutessasi aina mukana vaikka käsilaukussa ja valmis viemään sinut huipulle nopeasti! Se on hyvin hiljainen, joten voit ottaa sillä nautinnon vaikka keskellä päivää työpaikan vessassa kenenkään huomaamatta. Pituus 10 cm, halkaisija 3 cm.

 


10.16 €
11.95 €


Purple Silicone Vibrator, 21/4

 

Purple Silicone Vibrator, 21/4 | lisätiedot
Taivutettu silikonisauva jossa pallomainen kärki, ylhäältä erittäin kapea ja levenee voimakkaasti alaspäin. Sopii erinomaisesti myös anaalikiihotukseen. Pyöritettävällä valitsimella saat erilaisia värinärytmejä. Pituus 21 cm, halkaisija 2-4 cm.

 


27.71 €
36.95 €


Rabbit Finger Sleeve Vibe

 

Rabbit Finger Sleeve Vibe | lisätiedot
Pirteän pinkki silikoninen sormivibraattori. Kiva lisä seksiin: kiinnitä sormeen jolloin voit kiihottaa sillä esileikin ja yhdynnän aikana klitorista, anusta, välilihaa, nännejä. Käytä itseesi ja myös kumppaniisi! Vedenkestävä. Vibra irrotettava, helppo puhdistaa. Pituus 8,5 cm. Mukana paristot!

 


11.16 €
13.95 €


Remote Control Egg

 

Remote Control Egg | lisätiedot
Silkkisen sileä, täysin vedenpitävä kuula jossa seitsemän erilaista värinäohjelmaa. Langaton kaukosäädin. Pituus 7 cm, halkaisija 4 cm. Toimii kahdella N (sama kuin LR1) -paristolla sekä yhdellä LR23A-paristolla.

 


35.96 €
44.95 €


The Baroness

 

The Baroness | lisätiedot
Pieni ja tehokas minikiihotin on jokaisen naisen ja miehen vakiovaruste! Kovamuovista valmistettu ja silkkisen sileän tuntuisella materiaalilla päällystetty pieni kiihotin värisee 10 erilaisella tavalla. Pienitaajuuksinen värinä vaihtelee hiljaisesta kovaan ja eri tavoilla pulsoiviin rytmeihin saakka. Rytmejä säädetään kiihottimen pohjassa olevaa nappia painamalla. Pieni ja tehokas kiihotin sopii takin taskuun ja käsilaukkuun. Se on myös hiljainen ja tietysti roisketiivis. Mukana paristot. Pituus 5,5 cm, halkaisija 1,7 cm.

 


31.13 €
41.50 €


Vibrating Bullet in red

 

Vibrating Bullet in red | lisätiedot
Kätevä läpinäkyvä punainen vibrokuula, värinätehon säätö langallisella kaukosäätimellä. Pituus 5,5 cm, halkaisija 2,5 cm. Johdon pituus 64 cm.

 


7.46 €
9.95 €


Vibrating Bullet Luxus Gold

 

Vibrating Bullet Luxus Gold | lisätiedot
Hygieenisestä ABS-kovamuovista valmistettu erittäin voimakkaalla moottorilla varustettu värinäkuula. Laite kätkee sisäänsä täydet 7 erilaista ihanaa värinäohjelmaa: pulsseja, aaltoja ja niiden eri voimakkuuksia. Todella monikäyttöinen täysin vesitiivis värinäkuula.

 


31.41 €
36.95 €


Vibrating clit massager

 

Vibrating clit massager | lisätiedot
Imee klitorista palloa puristamalla ja samaan aikaan voit säätää moottorin hyrräämään. Yhdessä ne saavat ihmeitä aikaan.

 


18.80 €
23.50 €


Vibrating Silicone Beaded Pants

 

Vibrating Silicone Beaded Pants | lisätiedot
Mustat silikonistringit tuntuvat jalassasi jännittäviltä... Mutta niin tuntuvat silikonihelmet jalkojesi välissä... Kuten myös 7-toimintoinen vibraattorikuula, jonka voit sujauttaa pöksyjen sisäpuolella olevaan pikku taskuun... Eiköhän viimeistään tässä vaiheessa ala sukat pyöriä jaloissa!!! Pöksyissä on takana joustavat kuminauhat, joissa säädettävä pituus. Mukana lisäksi mahtavat kaupanpäälliset: silikoni-silmänaamio, paristot vibraattoriin ja näytepullot liukuvoidetta sekä puhdistusainetta!

 


25.68 €
39.50 €


 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com