Seksivarasto.com > SM ja bondage

SM ja bondage

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanAsylum Patient Restraint Kit

 

Asylum Patient Restraint Kit | lisätiedot
Asylum valmistaa laadukkaita tuotteita lääkärileikkeihin, joista on leikki kaukana... "Klinikka on auki, ja tohtori ottaa teidät nyt!" Tällä setillä potilas pannaan kuriin ja aisoihin! Valkoinen 3-metrinen nylon-köysi. Valkoinen, rei'itetty suupallo jossa joustava hihna ja Velcro-tarrakiinnitys. Valkoinen silmänaamio jossa joustava hihna ja Velcro-kiinnitys.

 


29.96 €
39.95 €


Bad Kitty Red Giant -setti

 

Bad Kitty Red Giant -setti | lisätiedot
Kahdeksanosainen bondage-setti! Mukana kahleet, suupallo, ruoska ja silmälaput. Kahleissa monipuoliset säädöt. Materiaalina miellyttävä neopreeni eli "märkäpuku"-materiaali.

 


29.56 €
36.95 €


Bad Kitty Silicone Gag - 3 Balls

 

Bad Kitty Silicone Gag - 3 Balls | lisätiedot
Niskan taakse sidottava silikoninen suupallo, jossa lisäksi kaksi pienempää palloa jotka on tarkoitettu kumppanin anuksen hyväilyyn. Kätevä suu-anaalitappiyhdistelmä jättää kädet vapaiksi, tai ne voidaan tietysti sitoa, vain mielikuvitus on rajana näissä leikeissä! Laadukkaasta, hygieenisestä ja kestävästä 100%:sta silikonista valmistettu anaalitappi on valettu suupalloon saumattomasti kiinni, joten sitä on erittäin turvallista käyttää. Suupallosta saa hampailla hyvän otteen. Niskan taakse kiinnittyvässä remmissä on reilusti säätövaraa. Kiinnityslukko on metallia. Koko pituus 10 cm, suupallon halkaisija 3,8 cm, tapin pituus 6 cm, pallojen halkaisijat 2,4 ja 2,8 cm. Hihnan ympärysmitta noin 58 cm.

 


26.31 €
30.95 €


Bad Kitty tiikerisetti

 

Bad Kitty tiikerisetti | lisätiedot
Eläimellistä menoa! Kolmiosainen bondage-setti punaista ja mustaa tiikeriprinttiä. Setissä kahleet, leveys noin 5,5 cm, säädettävät soljet ja karbiinihakaset kiinnttämiseksi toisiinsa tai muualle. Kissamaski, kiinnitys pään ympäri joustavalla nauhalla. Pehmeäsiimainen ruoska, pituus noin 39 cm.

 


35.66 €
41.95 €


Ball Gag Training System

 

Ball Gag Training System | lisätiedot
Pakkauksessa on kolme erikokoista suupalloa ja säädettävä keinonahkainen remmi. Jokaisessa pallossa on kiinni oma remminsä joka yhdistetään nepparilla niskan taakse kiinnitettävään remmiin. Mustat kovamuovipallot ovat jämäkät ja niissä on hengitysreiät. Nahkaremmi on säädettävä ja sen sisus on pehmustettu. Mukana mustat silmälaput. Suupallojen halkaisijat 3,5 cm (small), 4,0 cm (medium) ja 4,5 cm (large).

 


18.80 €
23.50 €


Batman latex-maski

 

Batman latex-maski | lisätiedot
Aidosta lateksista valmistettu musta maski silmä -ja suuaukoilla. Oikein hoidettuna venyy ja kestää pitkään. Materiaalina 100% luonnonlateksi.

 


22.06 €
25.95 €


Bed Restraint System

 

Bed Restraint System | lisätiedot
Helposti asennettava sidontavyö monenlaisiin leikkeihin! Erittäin kestävä nylonremmi on täysin säädettävissä minkä tahansa patjan ympäri, myös sängyn rungon tai päädyn ympäri! Viisi velcro-tarranauhakiinnitystä sidontaan, käsiraudoille ja suupallolle. Pakettiin kuuluu sidontavyön lisäksi suupallo, metalliset käsiraudat ja silmälaput. Säädettävät ja siirrettävät kiinnitykset ja remmit.

 


64.97 €
99.95 €


Black Cat Paddle

 

Black Cat Paddle | lisätiedot
Musta kissan muotoinen läpsytin. Upeita yksityiskohtia, kuten kiiluvat silmät ja punainen nyöritetty pehmuste kahvassa. Koko pituus 38 cm. Materiaali polyuretaani ja nahka.

 


19.47 €
29.95 €


Bondage-huivi, musta

 

Bondage-huivi, musta | lisätiedot
Musta, leveä, hyvältä tuntuva huivi eroottisiin leikkeihin! Sido silmät, sivele ihoa... Vinkki: tilaa useampi ja käytä sitomiseen... Koko 15 x 120 cm. Materiaali 100% polyester.

 


14.36 €
15.95 €


Bondage-teippi, punainen

 

Bondage-teippi, punainen | lisätiedot
Bondageteippi, rullan leveys 5 cm ja pituus 18 m. Vedä rullasta sopiva määrä, leikkaa! Kieputa koko kropan ympärille, tai vaikkapa silmille maskiksi, ja paina kiinni. Teippi tarttuu vain itseensä, ei ihoon eikä hiuksiin.

 


8.96 €
11.95 €


Bruno 24 -ruoska

 

Bruno 24 -ruoska | lisätiedot
Todella korkealuokkainen ruoska BDSM-leikkeihin. Laadukasta aitoa nahkaa, tukeva kahva ja ranneke. Pituus 60 cm.

 


36.48 €
72.95 €


Clejuso käsiraudat, malli 102

 

Clejuso käsiraudat, malli 102 | lisätiedot
Erittäin lujat korkean turvatason teräksiset käsiraudat. Valmistaja saksalainen käsirautaexpertti Clejuso. Hyvin suojatut sylinterilukot. Erittäin kestävä rakenne ja ketju. Molemmissa raudoissa erilliset lukot. Paino 900 g. Käsiaukon korkeus suurimmillaan 7 cm. Mukana kaksi avainta.

 


99.60 €
249.00 €


Colt grips

 

Colt grips | lisätiedot
Kumilla päällystetyt puristimet ovat säädettävät ja niissä on kiihotusta entisestään lisäävä, värisevä moottori. Langaton mMoottori toimii napin painalluksella. Kokeile klipsejä nänneissä, kiveksissä, klitoriksessa jne. Paristot mukana.

 


33.38 €
44.50 €


Deluxe Position Master with Cuffs

 

Deluxe Position Master with Cuffs | lisätiedot
Deluxe-malli suositusta asentotyynystä! Vain mielikuvitus on rajanne tämän uskomattoman tuotteen kanssa. Puhallettava asentotyyny on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista. Mukana nylonvyö ja metalliset käsiraudat. Kun kumppanisi on kiinnitetty tyynyyn ei hän pysty liikkumaan tai pakenemaan vaan on armoillasi... Tyyny mahdollistaa mukavan asennon myös esimerkiksi lattialla. Tätä voi käyttää myös perinteisessä lähetyssaarnaajassa sängyssä.

 


55.96 €
69.95 €


Deluxe Riding Crop

 

Deluxe Riding Crop | lisätiedot
Nahkaraippa, kestävä ja hyvä laatu. Pituus 70 cm.

 


29.96 €
39.95 €


Devotion nahkasetti

 

Devotion nahkasetti | lisätiedot
Sisältää: silmänaamio, suukapula purentapallolla, kaulakahle, 2 käsi- ja jalkakahletta, 2 nännipuristinta hapsuilla, miniruoska. Mustaa ja punaista nahkaa!

 


41.97 €
69.95 €


Dildomaski

 

Dildomaski | lisätiedot
Musta, läpinäkymätön täyskokoinen maski jossa irrotettava vagina/anustappi-suupallo (pituus 11 cm, halkaisija 4 cm). Suuaukon ympärillä punaista keinonahkaa ja niittejä tuomaan upean kontrastin ja korostamaan suuaukkoa ja tappia, luoden vaikutelmaa huulista ja kielestä... Keinonahkaa ja neopreenia.

 


24.98 €
49.95 €


Doggie style -vyö

 

Doggie style -vyö | lisätiedot
Pehmustettu vyö jossa säädettävät käsilenkit. Sopii esimerkiksi takaapäin-asennossa kumppanin hallitsemiseen. Pituus 45 cm, leveys 9 cm.

 


17.20 €
21.50 €


Fetish Fantasy Ball Gag & Nipple Clamps

 

Fetish Fantasy Ball Gag & Nipple Clamps | lisätiedot
Metalliketjulla yhdistetty 2 tuuman (noin 5 cm halkaisija) kuminen suupallo ja säädettävät, kumisuojuksin varustetut nänninnipistimet. Mukana myös satiininen silmälappu.

 


32.73 €
38.50 €


Fetish Fantasy Rubber Paddle

 

Fetish Fantasy Rubber Paddle | lisätiedot
Kumi-paddle tuskallisen ihanaan ja kiihottavaan läpsyttelyyn! Pituus 28 cm.

 


19.96 €
24.95 €
 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com