Seksivarasto.com - Sähkö

Seksivarasto.com > Sähkö

Sähkö

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Mystim - Barry Bite

 

Mystim - Barry Bite | lisätiedot
Kaksi nipistintä, kullatut kontaktipinnat. CE-hyväksytty tuote. Älä käytä Mystim-sähköimpulssituotteita jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja, kuten sydämentahdistin, tai jos olet raskaana. Mystim-tuotteet on tarkoitettu hermoärsykkeen aikaansaamiseksi. Pidä Mystim-tuotteet poissa lasten ulottuvilta.

 


79.48 €
93.50 €


Mystim - Buttplug, pieni

 

Mystim - Buttplug, pieni | lisätiedot
Mystim-tuotteet ovat sähköiseen stimulaatioon perustuvia tuotteita. Mystim Buttplug yhdistetään Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes tai Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover -kontrolliyksikköön ja sähköimpulssit johtuvat alumiinista valmistettuun sauvaan. Sähköimpulssien avulla voidaan antaa seksuaalisesti erittäin kiihottavia ärsykkeitä eri puolille vartaloa ja saavuttaa voimakkaita nautinnon kokemuksia sekä orgasmeja. [lue lisää]

 


104.51 €
122.95 €


Shock Therapy Nipple Clamps

 

Shock Therapy Nipple Clamps | lisätiedot
Shokkihoitoa parhaimmillaan! Sähköimpulsseja antavat nänninipistimet ovat todella kiihottava lisä seksiin tai sooloseksiin. Voit kiinnittää nipistimet nännien lisäksi myös klitorikseen tai kiveksiin. Nänninipistimet yhdistetään käteen sopivaan kontrolliyksikköön, josta säädetään sähköimpulssien taajuutta ja nopeutta. Sähköimpulssien suunnan saa vaihdettua niin että tunnet ne kädessäsi. Helppokäyttöinen sähkölelu on taatusti tehokas ja nautinnollinen. Mukana nipistimet, kontrolliyksikkö, silmälaput ja paristo! Kontrolliyksikön pituus noin 8 cm.

 


50.36 €
62.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com