Seksivarasto.com - Välineet naisille

Seksivarasto.com > Välineet naisille

Välineet naisille

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Advanced Clitoral Pump

 

Advanced Clitoral Pump | lisätiedot
Kaikille prinsessoille, jotka arvostavat täydellistä nautintoa! Klitoriksen hieromiseen ja hyväilyyn suunniteltu, kolmella voimakkuudella värisevä hieromalaite. Sydänkuvioidusta pumpusta pumppaamalla saadaan aikaiseksi tiivis imukuppi klitoriksen ympärille. Tämän jälkeen käynnistetään vibra, jolla saadaan aikaiseksi hellä, mutta voimakas värinä klitoriksen hieromiseksi. Imukuppi vapautetaan pumpun tyvessä olevasta nappulasta. Pakkaus sisältää kaksi erilaista hieromaosan vaihtopäätä. 


32.40 €
40.50 €


Fetish Fantasy Nipple Erector Set, lila

 

Fetish Fantasy Nipple Erector Set, lila | lisätiedot
Helppokäyttöiset, laadukkaat nännipumput.

 


16.96 €
19.95 €


Hi-beam -nännipumput moottoreilla

 

Hi-beam -nännipumput moottoreilla | lisätiedot
Nännipumput langattomilla moottoreilla. Materiaali pehmeää vinyyliä. Mukana paristot!

 


18.71 €
24.95 €


Intimate Pleasure Kegel Set

 

Intimate Pleasure Kegel Set | lisätiedot
Monipuolinen, muunneltava kuulasarja lantionpohjan lihaksiston treenaamiseen, edesauttaa myös kiihottumista. Hyvällä ja tiukalla vaginan lihaksistolla kumppanisi ja myös sinä nautitte enemmän seksistä! Auttaa myös erilaisiin terveydellisiin ongelmiin. Pakkauksessa on kaksi hygieenisesta, miellyttävästä ja helppohoitoisesta silikonista valmistettua pidikettä joko yhdelle tai kahdelle kuulalle. Koukkumaisen pään ansiosta helppo vetää pois. [lue lisää]

 


37.46 €
49.95 €


Kiss Me Rabbit

 

Kiss Me Rabbit | lisätiedot
Vaaleanpunainen, monikäyttöinen klitoriskiihotin. Pumpulla saat sen imeytymään tehokkaasti kiinni ja häpyhuulesi turpoavat ihanan herkiksi, käytä runsaasti liukuvoidetta tiivistämiseen. Kolminopeuksinen pupujussi värisyttää ihanasti herkimpiä paikkojasi. Kätevällä imukupilla saat kiihottimen kiinni lähes mihin tahansa sileään pintaan.

 


33.56 €
41.95 €


Temptasia Advanced Pussy Pump System

 

Temptasia Advanced Pussy Pump System | lisätiedot
Tämä on ammattitason vaginapumppu sinulle joka haluat äärimmäisen tiukan imun ja voimakkaimman tuntemukset! Tehokas saksipumppu, jolla saat suurimman alipaineen ja voimakkaimman vaikutuksen verrattuna muihin käsipumppuihin. Kestävä ja taipuisa silikoniletku sekä kirkas akryylikupu, jonka läpi on helppo ja kiihottava seurata alipaineen vaikutusta kun vagina turpoaa. Aseta kupu vaginan päälle, pumppaa hieman niin huomaat kuinka alipaine vetää kuvun tiukasti ihoa vasten. Alipaine aiheuttaa verentungosta klitorikseen ja häpyhuulille - ne turpoavat, tulevat upean punaisiksi ja todella tuntoherkiksi! [lue lisää]

 


47.96 €
59.95 €


Temptasia Breast Pump Cup Large

 

Temptasia Breast Pump Cup Large | lisätiedot
Isompikokoinen rintaimukuppi, joka on yhteensopiva Temptasia-tuotteiden kanssa ja soveltaen myös muiden pumppujen kanssa. Imukupin tuoma alipaine suurentaa hetkellisesti rintaa lisäämällä verenkiertoa. Rintasi tulevat herkemmiksi ja kiihotut aivan uusille tasoille! Lukitusventtiilin ansiosta alipaine säilyy, vaikka pumppu irrotetaan. Kirkasta akryylimuovia, mitta-asteikko, silikonitiiviste, helppo puhdistaa. Korkeus 13 cm, ulkohalkaisija 15 cm, sisähalkaisija 11,9 cm. Pakkauksessa 1 kpl. Ei sisällä pumppua eikä letkuja.

 


22.43 €
34.50 €


Temptasia Clit Cylinder

 

Temptasia Clit Cylinder | lisätiedot
Klitorisimukuppi, joka on yhteensopiva Temptasia-tuotteiden kanssa ja soveltaen myös muiden pumppujen kanssa. Imukupin tuoma alipaine aktivoi tehokkaasti verenkiertoa ja kovettaa ja herkistää klitoriksen, kiihotut aivan uusille tasoille! Lukitusventtiilin ansiosta alipaine säilyy, vaikka pumppu irrotetaan. Kirkasta akryylimuovia, silikonitiiviste, helppo puhdistaa. Imukupin pituus 7,5 cm, sisähalkaisija 3 cm. Pakkauksessa 1 kpl. Ei sisällä pumppua eikä letkuja.

 


19.47 €
29.95 €


Temptasia Nipple Pumping Cylinders

 

Temptasia Nipple Pumping Cylinders | lisätiedot
Kaksi nänni-imukuppia, jotka ovat yhteensopivat Temptasia-tuotteiden kanssa ja soveltaen myös muiden pumppujen kanssa. Imukupin tuoma alipaine kovettaa ja herkistää nännisi, kiihotut aivan uusille tasoille! Lukitusventtiilin ansiosta alipaine säilyy, vaikka pumppu irrotetaan. Kirkasta akryylimuovia, silikonitiiviste, helppo puhdistaa. Imukuppien pituus 4,5 cm, ulkohalkaisija 3,2 cm, sisähalkaisija 1,9 cm. Pakkauksessa 2 kpl. Ei sisällä pumppua eikä letkuja.

 


25.97 €
39.95 €


Vagina Kiss

 

Vagina Kiss | lisätiedot
Imevä suu ja värisevä kieli, imukuppijalka. Istuudu päälle ja käytä kätevää pumppua, nauti lähes aidoista imemistuntemuksista! Käynnistä vibrakieli… Uskomaton tunne – aivan kuin rakastaja hemmottelisi sinua suullaan! Portaattomasti säädettävä värinä.

 


33.56 €
41.95 €


Vagina Sucker

 

Vagina Sucker | lisätiedot
Läpikuultava, anatomisesti muotoiltu imukuppi painetaan häpyhuulia vasten. Pumpulla luodaan tyhjiö. Parissa sekunnissa häpyhuulet paisuvat ja aikaansaavat mielettömän kihelmöivän tunteen jokaisen kosketuksen yhteydessä.

 


29.25 €
32.50 €


Vagina Sucker Vibra

 

Vagina Sucker Vibra | lisätiedot
Läpikuultava, anatomisesti muotoiltu imukuppi painetaan häpyhuulia vasten. Pumpulla luodaan tyhjiö. Parissa sekunnissa häpyhuulet paisuvat ja aikaansaavat mielettömän kihelmöivän tunteen jokaisen kosketuksen yhteydessä. Varustettu vibraattorilla.

 


35.96 €
39.95 €


Vibrating Pussy Pump

 

Vibrating Pussy Pump | lisätiedot
Täysin naisen nautintoon tarkoitettu vagina-pumppu imee todella nautinnollisesti saaden sinut huutamaan nautinnosta. Helppokäyttöinen vaginapumppu myös värisee hellästä aina voimakkaaseen saakka. Mukana anatomisesti muotoiltu kammio joka asetetaan tiiviisti ihoa vasten. Paras imuteho syntyy kun karvoitus on mahdollisimman vähäistä. Mukana oleva letku ja käsipumppu yhdistetään kammioon. Kun pumppaat käsikahvaa edestakaisin syntyy kammioon alipaine joka imee nautinnolisesti intiimialueitasi laajalta alueelta. [lue lisää]

 


49.46 €
65.95 €


Värisevät himokuulat

 

Värisevät himokuulat | lisätiedot
Neljä valkoista vibrakuulaa, turvallinen hygieniajohto, portaattomasti säädettävä värinä. Kuulien Ø n 3,5 cm, kokonaispituus n 63 cm. Paristot sisältyvät hintaan!

 


14.97 €
24.95 €


Ultimate Pleasure Clit Pump

 

Ultimate Pleasure Clit Pump | lisätiedot
Tehokas vagina/klitorispumppu! Aseta kuppi klitoriksen päälle ja pumppaa pallolla alipaine joka saa veren pakkautumaan klitorikseen ja häpyhuuliin. Tunnet miten tulet kiihottuneeksi ja saavutat hetkessä mahtavan tuntoherkkyyden! Silikonireunat, tehokas pallopumppu, pikatoiminen paineentasausventtiili. Kuppi on kirkasta muovia, joten sinä tai kumppanisi näkee vaikutuksen.

 


22.46 €
29.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com