Seksivarasto.com > Välineet naisille

Välineet naisille

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Advanced Clitoral Pump

 

Advanced Clitoral Pump | lisätiedot
Kaikille prinsessoille, jotka arvostavat täydellistä nautintoa! Klitoriksen hieromiseen ja hyväilyyn suunniteltu, kolmella voimakkuudella värisevä hieromalaite. Sydänkuvioidusta pumpusta pumppaamalla saadaan aikaiseksi tiivis imukuppi klitoriksen ympärille. Tämän jälkeen käynnistetään vibra, jolla saadaan aikaiseksi hellä, mutta voimakas värinä klitoriksen hieromiseksi. Imukuppi vapautetaan pumpun tyvessä olevasta nappulasta. Pakkaus sisältää kaksi erilaista hieromaosan vaihtopäätä. 


32.40 €
40.50 €


Automatic Vagina Sucker

 

Automatic Vagina Sucker | lisätiedot
Automaattinen vaginapumppu. Aseta vaginasi päälle ja käynnistä tyhjiöpumppaus. Kun riittävä tyhjiö on luotu, moottori pysähtyy automaattisesti. Pikaventtiili alipaineen vapauttamiseksi. Pumppaamalla vaginasta tulee turvonnut, kiihottunut, kuumempi ja tiukempi. Pituus 29 cm, imukuppi 14 x 9 cm.

 


50.36 €
62.95 €


Easy to Use Breast Enlarger

 

Easy to Use Breast Enlarger | lisätiedot
Helppokäyttöinen rintapumppu turvottaa rintoja ja saa sinut kiihottumaan ennenkokemattomalla tavalla! Valmistettu kovamuovista, pitävä tiiviste, joustava kuminen letku ja helppokäyttöinen pumppupallo. Rintapumppu asetetaan tiiviisti rinnan ympärille, puristelemalla pumppupalloa sylinteriin muodostuu imevä alipaine. Turvaventtiilillä alipaine saadaan tarvittaessa nopeasti pois sylinteristä. Sylinterin halkaisija (suuaukon sisäreunalta) 11-12 cm, syvyys 13-14 cm.

 


22.46 €
29.95 €


Fetish Fantasy Nipple Erector Set, lila

 

Fetish Fantasy Nipple Erector Set, lila | lisätiedot
Helppokäyttöiset, laadukkaat nännipumput.

 


16.96 €
19.95 €


Fröhle Vaginaimukuppisetti 3

 

Fröhle Vaginaimukuppisetti 3 | lisätiedot
Lääketieteellis-teknisen saksalaisen valmistajan Fröhle Gmbh:n vaginapumppu. Auttaa erilaisiin iän tuomiin fyysisiin muutoksiin ja parantaa seksielämän laatua. Vaginan verenkierto virkistyy, verentungos tekee tiukemmaksi ja kiihottaa. Setissä ainutlaatuinen imukuppi klitoriksen täsmäimuun sekä vaginan päälle tuleva kuppi, tiiviste, tehokas mäntäpumppu ja paineentasausventtiili. Pienen kupin halkaisija 6 cm (joustava), ison kupin koko 12 x 7,5 x 8,5 cm.

 


59.08 €
69.50 €


Himokuulat (Graduated orgasm balls)

 

Himokuulat (Graduated orgasm balls) | lisätiedot
Kolme kuulaa, jotka saavat sinut hulluksi himosta! Laita ne sisään - jokainen liikkeesi saa aikaan tärinää kuulien sisäissä vibraatiopalloissa. Tulet märäksi ja tanssit orgasmisambaa! Kuulia voi käyttää myös anaalisesti. Kolme vibraatiokuulaa kiinnitettynä 27 cm pitkään nauhaan. Halkaisijat 2, 2,5 ja 3,5 cm.

 


14.41 €
16.95 €


Intimate Pleasure Kegel Set

 

Intimate Pleasure Kegel Set | lisätiedot
Monipuolinen, muunneltava kuulasarja lantionpohjan lihaksiston treenaamiseen, edesauttaa myös kiihottumista. Hyvällä ja tiukalla vaginan lihaksistolla kumppanisi ja myös sinä nautitte enemmän seksistä! Auttaa myös erilaisiin terveydellisiin ongelmiin. Pakkauksessa on kaksi hygieenisesta, miellyttävästä ja helppohoitoisesta silikonista valmistettua pidikettä joko yhdelle tai kahdelle kuulalle. Koukkumaisen pään ansiosta helppo vetää pois. [lue lisää]

 


37.46 €
49.95 €


Kiss Me Rabbit

 

Kiss Me Rabbit | lisätiedot
Vaaleanpunainen, monikäyttöinen klitoriskiihotin. Pumpulla saat sen imeytymään tehokkaasti kiinni ja häpyhuulesi turpoavat ihanan herkiksi, käytä runsaasti liukuvoidetta tiivistämiseen. Kolminopeuksinen pupujussi värisyttää ihanasti herkimpiä paikkojasi. Kätevällä imukupilla saat kiihottimen kiinni lähes mihin tahansa sileään pintaan.

 


33.56 €
41.95 €


Mini Portable Nipple pump

 

Mini Portable Nipple pump | lisätiedot
Pienikokoinen ja voimakkaalla moottorilla varustettu nännipumppu. Materiaali on pehmeää ja miellyttävää jellysilikonia. Moottorissa portaaton säätö. Pituus 9 cm. Mukana paristot!

 


12.97 €
19.95 €


Vagina Kiss

 

Vagina Kiss | lisätiedot
Imevä suu ja värisevä kieli, imukuppijalka. Istuudu päälle ja käytä kätevää pumppua, nauti lähes aidoista imemistuntemuksista! Käynnistä vibrakieli… Uskomaton tunne – aivan kuin rakastaja hemmottelisi sinua suullaan! Portaattomasti säädettävä värinä.

 


33.56 €
41.95 €


Vagina Sucker

 

Vagina Sucker | lisätiedot
Läpikuultava, anatomisesti muotoiltu imukuppi painetaan häpyhuulia vasten. Pumpulla luodaan tyhjiö. Parissa sekunnissa häpyhuulet paisuvat ja aikaansaavat mielettömän kihelmöivän tunteen jokaisen kosketuksen yhteydessä.

 


29.25 €
32.50 €


Vibrating Pussy Pump

 

Vibrating Pussy Pump | lisätiedot
Täysin naisen nautintoon tarkoitettu vagina-pumppu imee todella nautinnollisesti saaden sinut huutamaan nautinnosta. Helppokäyttöinen vaginapumppu myös värisee hellästä aina voimakkaaseen saakka. Mukana anatomisesti muotoiltu kammio joka asetetaan tiiviisti ihoa vasten. Paras imuteho syntyy kun karvoitus on mahdollisimman vähäistä. Mukana oleva letku ja käsipumppu yhdistetään kammioon. Kun pumppaat käsikahvaa edestakaisin syntyy kammioon alipaine joka imee nautinnolisesti intiimialueitasi laajalta alueelta. [lue lisää]

 


49.46 €
65.95 €


Värisevät himokuulat

 

Värisevät himokuulat | lisätiedot
Neljä valkoista vibrakuulaa, turvallinen hygieniajohto, portaattomasti säädettävä värinä. Kuulien Ø n 3,5 cm, kokonaispituus n 63 cm. Paristot sisältyvät hintaan!

 


14.97 €
24.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com