Seksivarasto.com - Naisten asut - Shirley Of Hollywood -tuotemerkki

Seksivarasto.com > Naisten asut > Shirley Of Hollywood -tuotemerkki

Shirley Of Hollywood -tuotemerkki

Shirley of Hollywood -tuotesarjan asut ovat seksikäitä ja tyylikkäitä jokaisen mielestä! Kauniit värit ja laadukkaat kankaat saavat asut näyttämään entistä arvokkaammilta. Asut korostavat naisen parhaimpia puolia! Pue Shirley Of Hollywood -asu päällesi ja näe kuinka kumppanisi menee sanattomaksi!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Shirley of Hollywood - Black Flower

 

Shirley of Hollywood - Black Flower | lisätiedot
Eroottinen mekko saa sinut tihkumaan seksikkyyttä! Läpikuultava mekko paljastaa vartalosi kaaret houkuttelevasti. Avokupit kaarituetut, alareunassa pitsiä. Kuppien yläreunassa rintoja peittävä röyhelö joka voidaan nostaa niin että rinnat paljastuvat kokonaan. Alareunassa mustasta, kiiltävästä kankaasta valmistettu röyhelö. Mukana mustat stringit. Materiaali 100% polyester. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Black minidress

 

Shirley of Hollywood - Black minidress | lisätiedot
Tiukaksi leikattu, erittäin vartalonmyötäinen mekko joka istuu täydellisesti! Etuosa keinonahkaa, takaosa joustavaa, erittäin miellytävältä tuntuvaa kangasta. Mekon edessä vetoketju koko pituudelta. Ohuet, säädettävät olkaimet. Materiaali 94% polyester, 6% elastaani. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Black Pearl

 

Shirley of Hollywood - Black Pearl | lisätiedot
Laadukas babydoll tuo esiin vartalosi parhaat puolet! Valmistettu läpikuultavasta netting-kankaasta. Kauniisti laskeutuvan babydollin helmassa on kiiltävän musta kanttaus, samasta materiaalista tehdyt kupit ja niiden alla mustaa pitsiä. Niskan taakse kiinnitettävät leveät nauhat voidaan laittaa rusetille. Mukana mustat stringit. Materiaali 100% polyester. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Blue Dragon

 

Shirley of Hollywood - Blue Dragon | lisätiedot
Hehkuvan sininen mekko myötäilee vartaloasi! Takaosa läpikuultavasa kangasta joka paljastaa pepun ja selän houkuttelevasti. Kupit ovat kaarituetut ja kevyesti topatut, yläosassa pitsiä. Niskan taakse sidottavat nauhat ovat leveät ja kestävät. Mekossa on neljä säädettävää ja irrotettavaa sukkanauhaa. Mukana mustat stringit. Materiaali 100% polyester. 


32.48 €
64.95 €


Shirley of Hollywood - Blue Lagoon

 

Shirley of Hollywood - Blue Lagoon | lisätiedot
Sopivan salaperäisesti paljastava upea babydoll! Topatut ja kaarituetut kupit nostavat rintojasi houkuttelevasti. Laadukkaan Shirley of Hollywood -tuotemerkin babydoll on valmistettu läpikuultavasta netting-kankaasta. Rintojen kohdalla kankaan alla kiiltävän turkoosia kangasta. Edessä näyttävä rusetti. Säädettävät olkaimet. Mukana yhteensopivat stringit. Materiaali 100% polyamid. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Blue Sky

 

Shirley of Hollywood - Blue Sky | lisätiedot
Kaunis babydoll jossa on paljon upeita yksityiskohtia! Kaarituetuissa kupeissa syvän sinistä, kiiltävää materiaalia sekä pitsiä. Kauniisti laskeutuvassa babydollissa sivuilla halkiot ja helmassa röyhelöä. Olkaimet säädettävät. Mukana yhteensopivat stringit. Materiaali 100% polyester. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Red Butterfly

 

Shirley of Hollywood - Red Butterfly | lisätiedot
Laadukkaan Shirley of Hollywood -sarjan erittäin eroottinen asu kääntää katseet ja kiinnittää kumppanisi huomion varmasti! Puna-musta asu on valmistettu läpikuultavasta kankaasta. Edessä upea koristeluompelu ja helmiä, takana suuri rusetti joka peittää takapuolesi houkuttelevasti. Seksikkäässä asussa on sekä mustia että läpinäkyviä naruja, jotka pitävät sen hyvin paikallaan. Niskan takana oleva naru voidaan sitoa rusetille. Materiaali 100% polyester. 


24.98 €
49.95 €


Shirley of Hollywood - Red Corset

 

Shirley of Hollywood - Red Corset | lisätiedot
Upean näköinen korsetti ja stringit jotka tukevat ja muotoilevat vartaloasi, mutta ennen kaikkea tämä korsetti ylläsi näytät häikäsevän hyvältä! Sivuilla, edessä ja takana tukikaaria jotka pitävät korsetin ryhdikkäästi paikoillaan. Edessä kaunis kuviointi, jossa kimaltelevia paljetteja ja mustia helmiä. Takana on silkkinyörit kiristämistä varten. Neljä säädettävää ja irrotettavaa sukkanauhaa. Sukat eivät sisälly. Mukana yhteensopivat stringit. Materiaali 100% polyester. 


39.98 €
79.95 €


Shirley of Hollywood - Red Drama

 

Shirley of Hollywood - Red Drama | lisätiedot
Shirley of Hollywood -tuotemerkin upea hehkuvanpunainen babydoll! Punaisesta, kiiltävästä ja hyvin laskeutuvasta kankaasta valmistetussa babydollissa on avonainen selkä. Rintojen kohdalla ja helmassa mustaa pitsiä. Takana pitkät, silkkiset nauhat joilla babydoll sidotaan kiinni. Mukana myös punaiset stringit joissa on pitsinarut. Materiaali 100% polyester. 


22.48 €
44.95 €


Shirley of Hollywood - Red Moon

 

Shirley of Hollywood - Red Moon | lisätiedot
Punainen eroottinen tuubimekko, valmistettu läpikuultavasta kankaasta. Rypytetyn mekon helmassa röyhelöä, kaarituetuissa kupeissa mustia paljetteja, säädettävät olkanauhat. Neljä säädettävää ja irrotettavaa sukkanauhaa. Sukat eivät sisälly. Mukana yhteensopivat punaiset stringit. Materiaali 80% polyester, 20% elastaani. 


37.48 €
74.95 €


Shirley of Hollywood - Sexy Lady

 

Shirley of Hollywood - Sexy Lady | lisätiedot
Superseksikäs mekko paljastaa vartalosi houkuttelevasti! Punaisesta pitsistä valmistettu helma ja kaarituetut, kevyesti topatut kupit. Yhteensopivat stringit. Säädettävät olkaimet, takana säädettävä nyöritys, neljä säädettävää sukkanauhaa. Materiaali 80% polyamid, 20% elastaani. 


27.48 €
54.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com