Seksivarasto.com - Välineet miehille - Vaginat ja väristimet

Seksivarasto.com > Välineet miehille > Vaginat ja väristimet

Vaginat ja väristimet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan2-in-1 Hummer Mouth and Vaginal Entrance

 

2-in-1 Hummer Mouth and Vaginal Entrance | lisätiedot
Ketterän kokoinen todella pehmeästä ja aidon tuntuisesta materiaalista valmistettu monipuolinen tehotyydyttäjä! Materiaalina käytetty LOVECLONE RX -keinoihoa joka tuntuuu aidolta eikä muutu tahmeaksi. Tunnelin sisäosa on nystyröity ja juomutettu jotta se tuntuisi maksimaalisen hyvälle ja aidolle. Mukana saat ilmaisen vesipohjaisen Astroglide-liukuvoiteen.

 


33.96 €
39.95 €


2-in-1 Hummer Vaginal and Anal Entrance

 

2-in-1 Hummer Vaginal and Anal Entrance | lisätiedot
Ketterän kokoinen todella pehmeästä ja aidon tuntuisesta materiaalista valmistettu monipuolinen tehotyydyttäjä! Materiaalina käytetty LOVECLONE RX -keinoihoa joka tuntuuu aidolta eikä muutu tahmeaksi. Tunnelin sisäosa on nystyröity ja juomutettu jotta se tuntuisi maksimaalisen hyvälle ja aidolle. Mukana saat ilmaisen vesipohjaisen Astroglide-liukuvoiteen.

 


37.46 €
49.95 €


Autoblow A.I.

 

Autoblow A.I. | lisätiedot
Aivan äärimmäisen realistista suihinottoa! Tämä verkkovirralla toimiva kestävä ja tehokas suuseksisimulaattori käyttää tekoälyä, jonka avulla luodaan mahdollisimman realistinen suihinotto. Yhdeksän erilaista moodia, kymmenen erilaista nopeutta. Lisäksi tekoäly-moodi, joka vaihtelee eri toimintoja kokonaismäärältään yli 100 tunnin, yli 500 suihinottovideon perusteella tehdyn tarkan analyysin avulla. Eli välillä nopeampaa, välillä hitaampaa, lyhyempää ja pidempää jne. Kuten oikeasti! Lue pornolehteä, katso videota tai selaile nettiä, samalla kun annat Autoblow A.I:n tyydyttää sinut - se hoitaa homman, ja sinun tarvitsee vain nauttia! [lue lisää]

 


175.96 €
219.95 €


Banger - Vibrating Fat Ass Fucker

 

Banger - Vibrating Fat Ass Fucker | lisätiedot
Upea, tarkkaan anatomisesti muotoiltu masturbaattori, jossa tarkat yksityiskohdat sinun nautinnoksesi! Pehmeää, aitoa ihoa muistuttava materiaali joka joustaa, mutta palautuu aina takaisin alkuperäiseen muotoon ja tiukkuuteen. Fat Ass Fucker -mallissa pääset ottamaan ihanan turpeaa pillua ja tiukkaa anusta takaapäin. Kiinteät, isot pakarat odottavat vahvoja kämmeniäsi, voit hieroa penistäsi niitä vasten ja väliin, ja vaikka roiskaista lopuksi päälle! Lisänautintoa saat mukana tulevista vibrakuulista. Koko noin 19,5 x 19,5 x 7 cm.

 


47.96 €
59.95 €


Banger - Vibrating Hot Honey Rider

 

Banger - Vibrating Hot Honey Rider | lisätiedot
Upea, tarkkaan anatomisesti muotoiltu masturbaattori, jossa tarkat yksityiskohdat sinun nautinnoksesi! Pehmeää, aitoa ihoa muistuttava materiaali joka joustaa, mutta palautuu aina takaisin alkuperäiseen muotoon ja tiukkuuteen. Hot Honey Rider -mallissa sinulle on upeasti tarjolla todella avoimeksi pyllistetty vagina ja piukka anus. Helppo sisäänmeno! Tunnelit on muotoiltu nautinnon maksimoinniksi, ja lisänautintoa saat mukana tulevista vibrakuulista. Koko noin 16,5 x 15 x 10,5 cm.

 


67.46 €
89.95 €


Cheap Thrills, Showgirl

 

Cheap Thrills, Showgirl | lisätiedot
Supertiukka pimppi, upeat käsinmaalatut yksityiskohdat! Avoimet huulet ottavat sinut vastaan... Työnny sisään... Hienosti strukturoidun tunnelin eri rakenteet kiihottavat ja hellivät penistäsi. Tunnet ihanan imun... Silkkinen, pehmeä, joustava materiaali. Pituus 12,5 cm, halkaisija 5 cm.

 


16.22 €
24.95 €


Doggy Style Debbie UR3 Masturbator

 

Doggy Style Debbie UR3 Masturbator | lisätiedot
Debbie vain odottaa että otat hänet rajusti takaapäin! Todella aidon tuntuisesta materiaalista valmistettu kompakti tehotyydyttäjä! Se on pehmeää ja puristuu kullisi ympärille ihanan tiukasti! Juomutetttu vagina hieroo upeasti peniksen vartta kun työnnyt syvälle sen sisälle.

 


74.96 €
99.95 €


Fleshlight Edition Vagina Pink ja Vortex-insertti

 

Fleshlight Edition Vagina Pink ja Vortex-insertti | lisätiedot
Yli miljoona myyty maailmanlaajuisesti! Nyt myös erikoisinsertillä! Maailmalla paljon mainetta ja kunniaa niittänyt! Erittäin pehmeää ja miellyttävää patentoitua REAL FEEL SUPERSKIN™ -materiaalia. Pehmeä ja samettinen iho ympäröi koko peniksen. Tuote kehittää lievän alipaineen, joka tuntuu todella hyvältä! 100% turvallinen! Materiaalin voi upottaa lämpimään veteen ennen käyttöä, jolloin saadaan paras mahdollinen tunne! Helppo käyttää ja pitää puhtaana.

 


67.96 €
79.95 €


Fleshlight Sex In A Can, Jack's Banana Cream Soda

 

Fleshlight Sex In A Can, Jack's Banana Cream Soda | lisätiedot
Sex In A Can on uusi versio suuren suosion saaneesta Fleshlight-keinovaginasta. Aidon tuntuisesta materiaalista valmistettu keinosuu on pakattu tölkkiin. Tölkin sisälle syntyvä alipaine muodostaa uskomattoman imun. Erittäin aidon tuntuinen materiaali joustaa ja samalla puristaa kuin aito suu. Materiaali myös varastoi kehon lämpöä ja siksi Sex In A Can -keinosuu tuo sinulle unohtumattoman kokemuksen.

 


41.18 €
54.90 €


Fleshlight Turbo Thrust Copper

 

Fleshlight Turbo Thrust Copper | lisätiedot
Fleshlightin Turbo Thrust on paitsi näyttävä myös erittäin tehokas masturbaattori joka tarjoaa sinulle parhaimman suihinottokokemuksen ikinä! Suuaukon potkurimainen muotoilu tuntuu aivan kuin työntyisit huulten ja kielen ohitse suoraan tiukkaan nieluun! Se tuntuu uskomattoman hyvältä, ja haluat työntyä sinne uudelleen ja uudelleen ja uudelleen... Insertin alkuosassa on sisäänpäin kaartuvat ”huulet”, sitten voimakas ”kieli” ja sen jälkeen päätunneli eli ”kurkku”. Thrust-insertti on normaalia tiukempi ja kapenee vielä loppua kohden, joten se antaa myös ohuemmalle tai lyhyemmälle penikselle huimat nautinnot.

 


67.96 €
79.95 €


Fresh Innocence - Becky

 

Fresh Innocence - Becky | lisätiedot
Keinovagina joka on varustettu kahdella aukolla ja tehokkaasti värisevillä kuulavibraattoreilla! Tämä keinovagina näyttää ja tuntuu niin aidolta että ihastut siihen varmasti! Aitoa ihoa jäljittelevästä Loveclone RX -materiaalista valmistetussa keinovaginassa on kaksi erillistä tunnelia. Seinämissä olevat nystyrät hyväilevät sinua nautinnollisesti joka puolelta. Taidokkaasti naisen anatomiaa jäljittelevä keinovagina on erittäin kiihottavan näköinen. Kahden erillisen tunnelin alkupäähän laitettavat kuulavibraattorit lisäävät penikseen kohdistuvaa stimulaatiota. [lue lisää]

 


55.13 €
73.50 €


Girl's pussy

 

Girl's pussy | lisätiedot
Hän on vielä neitsyt! Tunkeudu ohuen immenkalvon läpi.. Paksut häpyhuulet ympäröivät penistä tiukasti ja hierovat joka työnnöllä! Käynnistä vibra, ja olo on vieläkin nautinnollisempaa. Pituus 18 cm, syvyys 15 cm ja Ø 3,5 cm (joustava).

 


28.40 €
35.50 €


Hot Stck - masturbaattorin lämmityssauva

 

Hot Stck - masturbaattorin lämmityssauva | lisätiedot
Hot Stck tuo luksusta masturbaattorien käyttöön! Se lämmittää keinovaginat, -anukset, suuseksisimulaattorit ja monet muut välineet nopeasti kehonlämpöiseksi mutta ei liian kuumaksi, ehdottoman turvallisesti ja ilman sähköä. Hot Stck -lämmityssauvat ovat uudelleenkäytettäviä! [lue lisää]

 


5.97 €
9.95 €


Juicy Rider Masturbator

 

Juicy Rider Masturbator | lisätiedot
Näppärä taskukokoinen masturbaattori kulkee sinne missä sinäkin, ja on helppo säilyttää! Pehmeää, joustavaa ja kimmoisaa TPR-materiaalia josta on helppo saada tukeva ote ja on aidon värinen. Vaginatunneli on joustava. Pituus 12 cm, halkaisija 7 cm.

 


13.88 €
18.50 €


Lemmenluola

 

Lemmenluola | lisätiedot
Hellät kädet hyväilevät penistäsi ylös-alas -liikkein samalla kun kielen kärki kutittelee terskaa... Yksilöllisesti säädettävä terska-vibra ja penis-hieronta. Pehmeää, liukuystävällistä materiaalia. Lemmenluola (syvyys 16 cm, Ø n 3,5 cm).

 


29.75 €
42.50 €


Magic Flesh Vagina & Anus Front

 

Magic Flesh Vagina & Anus Front | lisätiedot
Todella aidon tuntuinen ja kauniisti muotoiltu pillu ja anus. Palauttaa joka käytön jälkeen alkuperäisen neitsyys-kireyden ja muotoilun kerta kerran jälkeen! Ultrakireä anus tuntuu todella aidolta ja palauttaa myös korkkaamattoman muotonsa joka seikkailun jälkeen. Jo fyysisestä painosta huomaat sen, laatumateruaalia, todellinen nautintojärkäle, luokkansa luksuslaatua! Mukana myös portaaton vibraattori parantamaan jo valmiiksi täydellisiä elämyksiä!

 


78.48 €
156.95 €


Magic Flesh Vagina & Anus Rear

 

Magic Flesh Vagina & Anus Rear | lisätiedot
Todella aidon tuntuinen ja kauniisti muotoiltu pillu ja anus. Palauttaa joka käytön jälkeen alkuperäisen neitsyys-kireyden ja muotoilun kerta kerran jälkeen! Ultrakireä anus tuntuu todella aidolta ja palauttaa myös "korkkaamattoman" muotonsa joka seikkailun jälkeen. Jo fyysisestä painosta huomaat sen, laatumateruaalia, todellinen nautintojärkäle, luokkansa luksuslaatua! Mukana myös portaaton vibraattori parantamaan jo valmiiksi täydellisiä elämyksiä!

 


99.96 €
124.95 €


Masturwand Vibrating Stroker

 

Masturwand Vibrating Stroker | lisätiedot
Maksimoi jokaisen vedon tuottama nautinto! Ainutlaatuinen, osittain avoin kouramainen hylsy ja tehokas värinämoottori vievät nyt masturboinnin aivan uusille ulottuvuuksille! Joustava pää, jonka muotoilu ja kuviointi on anatomisesti suunniteltu sopimaan miehen peniksen varren ja terskan kiihottamiseen. Hyvin suunnitellusta kahvasta saat varman otteen. Seitsemän erilaista värinäohjelmaa joista saat lisää voimakkuutta ja nopeutta kiihottumisesi mukaan. Liikuttele sitä peniksen varrella, pidä terskan juurella, jatka vuorotellen kunnes tunnet kuin spermasi ryöpsähtää... [lue lisää]

 


44.96 €
59.95 €


Nite Rider Deluxe

 

Nite Rider Deluxe | lisätiedot
Super realistisesta materiaalista valmistettu keinovagina takaa nautinnon ja muhkean orgasmin jo itsessään, jos kyyti ei riitä niin lisätehoa saat moottorista. Omassa kotelossaan oleva keinovagina näyttää ja tuntuu aidolle. Kiihotustunnelin sisällä on nystyröitä ja juomuja. Ne hierovat peniksesi vartta samalla, kun kotelon sisälle syntyvä alipaine imee sinusta mehut pihalle. Huomaamaton kotelo, jonka voit ottaa mukaan minne vain. [lue lisää]

 


62.48 €
73.50 €


Oro Simulator Executive

 

Oro Simulator Executive | lisätiedot
Suositun Oro Simulator -suuseksisimulaattorin päivitetty ja paremmin varusteltu luksusmalli! Hellävarainen ja miellyttävä käyttää mutta tehokas ja antaa hyvät tuntemukset! Joustava tunneli, pehmeät kiihotusrihmoitukset. Pumpulla saat sopivasti kireyttä ja imuefektiä. Portaattomasti säädettävä värinäkuula terskan luona viimeistelee nautintosi! Mukana myös penisrengas jolla saat hyvän ja säilyvän erektion. Oro Simulatoria voikin käyttää mainiosti kumppanisi kanssa esileikkinä tai vaihteluna. Halkaisija 6,25 cm, pituus 13 cm.

 


29.96 €
39.95 €
 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com