Seksivarasto.com > Välineet miehille > Vaginat

Vaginat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanBlow Job Sensation

 

Blow Job Sensation | lisätiedot
Tehokas mällin irrottaja! Musta suihinottoa simuloiva masturbaattori, johon kuuluu käsipumppu sekä pehmeä, ihonvärinen nystyröity mansetti. Sivele liukuvoidetta, laita terskasi sisään ja puristele pumppupalloa, tuntuu kuin taitava suihinotto... Voit vaikka samalla katsella pornofilmiä tms... Pumppaa tiuhempaan ja tiuhempaan kunnes lentää... Aahh... Syvyys 10 cm, sisähalkaisija 4,5 cm.

 


19.96 €
24.95 €


Blush Hot Lips

 

Blush Hot Lips | lisätiedot
Saavuta aivan uudenlainen suuseksisimulaation taso! Punaiset kuumat huulet odottavat terskaasi ja kyrvänvartta hellittäväksi... Tästä masturbaattorista saat helposti pitävän otteen. Materiaali joustaa ja venyy ja tuntuma säilyy, kiitos Doc Johnsonin mahtavan UR3-materiaalin. Valmistettu USA:ssa.

 


19.60 €
24.50 €


Cooch super pussy

 

Cooch super pussy | lisätiedot
Mehukas, juuri sopivan kokoinen keinovagina. Vastustamattoman näköiset häpyhuulet kutsuvat sinua kokeilemaan tiukkaa lemmentunnelia. Sen sisällä on juomumuotoilu, joka tuo extratunnetta ja ennen kokematonta nautintoa. Tämä keinovagina sopii käteen, joten voit puristamalla säädellä tiukkuutta. Se on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä LoveClone RX -materiaalista. Pituus 12,7 cm.

 


23.76 €
27.95 €


Deluxe See Thru Stroker

 

Deluxe See Thru Stroker | lisätiedot
Aidon tuntuisesta FantaFlesh-materiaalista valmistettu pillu ja anus. Työnny sisään ja näet kuinka peniksesi soutaa läpinäkyvässä tunnelissa edestakaisin... Sisällä on upotettuja kuulia, jotka hierovat ihanasti terskaa ja peniksen vartta. FantaFlesh sulkee kalusi hellään syleilyyn kuin aito kuuma naisen liha...!

 


49.56 €
61.95 €


Fleshlight original -insertti Swallow (suu), pinkki

 

Fleshlight original -insertti Swallow (suu), pinkki | lisätiedot
Supersuositun Fleshlightin koteloon sopiva suu-insertti. Materiaalina korkealuokkainen, aidon ihon tuntuinen Real Feel Superskin. HUOM! Pelkkä insertti, kotelo ei sisälly!

 


49.20 €
61.50 €


Fleshlight Sex In A Can, Jack's Banana Cream Soda

 

Fleshlight Sex In A Can, Jack's Banana Cream Soda | lisätiedot
Sex In A Can on uusi versio suuren suosion saaneesta Fleshlight-keinovaginasta. Aidon tuntuisesta materiaalista valmistettu keinosuu on pakattu tölkkiin. Tölkin sisälle syntyvä alipaine muodostaa uskomattoman imun. Erittäin aidon tuntuinen materiaali joustaa ja samalla puristaa kuin aito suu. Materiaali myös varastoi kehon lämpöä ja siksi Sex In A Can -keinosuu tuo sinulle unohtumattoman kokemuksen.

 


41.18 €
54.90 €


Fleshlight-tölkki Lady Lager

 

Fleshlight-tölkki Lady Lager | lisätiedot
Fleshlight-keinovagina oluttölkissä! Uusi tuote supersuosion saaneelta tekovaginavalmistajalta. Fleshlight-vaginassa on Lotus-insertti joka stimuloi vahvasti terskaa. Tölkkiversiot Fleshlighteista ovat yhtä hyviä kuin normaalit versiotkin, hinta on tosin edullisempi! Amerikassa valmistetut Fleshlight-masturbaattorit ovat maailman suosituimpia. Niitä on muutamassa vuodessa myyty jo lähes 3 miljoonaa kappaletta ja määrä kasvaa koko ajan! [lue lisää]

 


46.00 €
57.50 €


Fresh Innocence - Abbey

 

Fresh Innocence - Abbey | lisätiedot
Abbey-keinovagina tuntuu siltä kuin astuisit sisään neitsyeeseen. Suuaukko jäljittelee neitsyen tiukkaa pillua ja sisällä oleva tunneli on varustettu strategisiin paikkoihin asetetuilla kiihotusnystyröillä ja tiukoilla juomuilla. Myös peräaukko ja sen tunneli on suunniteltu tuomaan sinulle uskomattoman tiukka ja nautinnollinen kokemus. Abbey-keinovagina on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä Loveclone RX -materiaalista. Masturbaattorista on helppo pitää kiinni kovemmassakin menossa. Pituus noin 11,5 cm.

 


27.96 €
34.95 €


Fresh Innocence - Becky

 

Fresh Innocence - Becky | lisätiedot
Keinovagina joka on varustettu kahdella aukolla ja tehokkaasti värisevillä kuulavibraattoreilla! Tämä keinovagina näyttää ja tuntuu niin aidolta että ihastut siihen varmasti! Aitoa ihoa jäljittelevästä Loveclone RX -materiaalista valmistetussa keinovaginassa on kaksi erillistä tunnelia. Seinämissä olevat nystyrät hyväilevät sinua nautinnollisesti joka puolelta. Taidokkaasti naisen anatomiaa jäljittelevä keinovagina on erittäin kiihottavan näköinen. Kahden erillisen tunnelin alkupäähän laitettavat kuulavibraattorit lisäävät penikseen kohdistuvaa stimulaatiota. [lue lisää]

 


55.13 €
73.50 €


Girl's pussy

 

Girl's pussy | lisätiedot
Hän on vielä neitsyt! Tunkeudu ohuen immenkalvon läpi.. Paksut häpyhuulet ympäröivät penistä tiukasti ja hierovat joka työnnöllä! Käynnistä vibra, ja olo on vieläkin nautinnollisempaa. Pituus 18 cm, syvyys 15 cm ja Ø 3,5 cm (joustava).

 


28.40 €
35.50 €


Hand Solo

 

Hand Solo | lisätiedot
Tämä miehille tarkoitettu masturbaattori edustaa kekseliästä muotoilua ja käytettävyyttä! Pehmeästä silikonista valmistettu käsikahva hieroo peniksen vartta joka suunnasta, tehokkaasti ja erittäin nautinnollisesti. Silikonista valmistetussa kahvassa on peniksen päälle asetettava uoma, joka on sisäpuolelta tiheästi nystyröity, ulkopuolella on tehokas vibraattori. Pystyt hieromaan penistäsi joka puolelta sekä painelemaan sitä samalla kun vibraattori tärisyttää hieromalaitetta kauttaaltaan. [lue lisää]

 


24.98 €
49.95 €


Jelly Pocket Pal, vaalea, moottoroitu

 

Jelly Pocket Pal, vaalea, moottoroitu | lisätiedot
Todella kätevän kokoinen taskupimpero! Miellyttävää ja pehmeää jellymateriaalia. Syvyys noin 18 cm. Moottoroitu, säädettävä voimakkuus.

 


19.88 €
26.50 €


Juicy Rider Masturbator

 

Juicy Rider Masturbator | lisätiedot
Näppärä taskukokoinen masturbaattori kulkee sinne missä sinäkin, ja on helppo säilyttää! Pehmeää, joustavaa ja kimmoisaa TPR-materiaalia josta on helppo saada tukeva ote ja on aidon värinen. Vaginatunneli on joustava. Pituus 12 cm, halkaisija 7 cm.

 


13.88 €
18.50 €


Kabuki Nights Tight Delight Pinch

 

Kabuki Nights Tight Delight Pinch | lisätiedot
Upean pehmeästä ja tahmaamattomasta Loveclone RX -keinoihosta valmistettu upea tehotyydyttäjä. Sisäänmenoaukko suorastaan imaisee peniksesi upeasti hierovien nystyjen ja juomujen lomaan. Kokonaisuuden kruunaa moottori, jonka värinät säädät haluamallesi voimakuudelle. Hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Mukana ilmainen liukuvoide.

 


34.43 €
40.50 €


Lolita

 

Lolita | lisätiedot
Erityisominaisuus: Ihokosketus tekee superpehmeän materiaalin ihanan kosteaksi! Aivan kuin harrastaisit seksiä aidon naisen kanssa… Irrotettava, säädettävä vibrakuula. Perustilassa 9 cm syvä, Ø 2,5 cm, hyvin joustava joka suuntaan.

 


25.46 €
29.95 €


Magic Flesh Vagina & Anus Front

 

Magic Flesh Vagina & Anus Front | lisätiedot
Todella aidon tuntuinen ja kauniisti muotoiltu pillu ja anus. Palauttaa joka käytön jälkeen alkuperäisen neitsyys-kireyden ja muotoilun kerta kerran jälkeen! Ultrakireä anus tuntuu todella aidolta ja palauttaa myös korkkaamattoman muotonsa joka seikkailun jälkeen. Jo fyysisestä painosta huomaat sen, laatumateruaalia, todellinen nautintojärkäle, luokkansa luksuslaatua! Mukana myös portaaton vibraattori parantamaan jo valmiiksi täydellisiä elämyksiä!

 


78.48 €
156.95 €


Manga Nights Pussy

 

Manga Nights Pussy | lisätiedot
Työnny tähän piukkaan ja liukkaaseen lemmenluolaan. Jokaisen liikkeen yhteydessä paksut kiihotusnystyrät hemmottelevat penistäsi. Kytke sitten terskavärinä – kuin nuoleskelevan kielen liikkeet kiihottaisivat! Pituus 18 cm, syvyys 16 cm, Ø 3 cm (joustava).

 


23.76 €
27.95 €


Nite Rider

 

Nite Rider | lisätiedot
Super realistisesta materiaalista valmistettu keinovagina takaa nautinnon ja muhkean orgasmin. Omassa kotelossaan oleva keinovagina näyttää ja tuntuu aidolle. Kiihotustunnelin sisällä on nystyröitä ja juomuja. Ne hierovat peniksesi vartta samalla kun kotelon sisälle syntyvä alipaine imee sinusta mehut pihalle. Huomaamaton kotelo, jonka voit ottaa mukaan minne vain. Kotelon pituus 23 cm, halkaisija 6,5-8,5 cm. [lue lisää]

 


39.53 €
46.50 €


Nite Rider Deluxe

 

Nite Rider Deluxe | lisätiedot
Super realistisesta materiaalista valmistettu keinovagina takaa nautinnon ja muhkean orgasmin jo itsessään, jos kyyti ei riitä niin lisätehoa saat moottorista. Omassa kotelossaan oleva keinovagina näyttää ja tuntuu aidolle. Kiihotustunnelin sisällä on nystyröitä ja juomuja. Ne hierovat peniksesi vartta samalla, kun kotelon sisälle syntyvä alipaine imee sinusta mehut pihalle. Huomaamaton kotelo, jonka voit ottaa mukaan minne vain. [lue lisää]

 


62.48 €
73.50 €


Oro Simulator Executive

 

Oro Simulator Executive | lisätiedot
Suositun Oro Simulator -suuseksisimulaattorin päivitetty ja paremmin varusteltu luksusmalli! Hellävarainen ja miellyttävä käyttää mutta tehokas ja antaa hyvät tuntemukset! Joustava tunneli, pehmeät kiihotusrihmoitukset. Pumpulla saat sopivasti kireyttä ja imuefektiä. Portaattomasti säädettävä värinäkuula terskan luona viimeistelee nautintosi! Mukana myös penisrengas jolla saat hyvän ja säilyvän erektion. Oro Simulatoria voikin käyttää mainiosti kumppanisi kanssa esileikkinä tai vaihteluna. Halkaisija 6,25 cm, pituus 13 cm.

 


29.96 €
39.95 €
 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com