Seksivarasto.com > Välineet miehille > Nuket

Nuket

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanAlecia King

 

Alecia King | lisätiedot
Suklaanruskea kullanmuru jättirinnoin! Eksoottiseen seksiin, jättirinnat, himokas suu, neitseellinen vagina, tiukka anus, puhallettavissa luonnollisen kokoiseksi.

 


23.96 €
29.95 €


American Beauty

 

American Beauty | lisätiedot
Vibralla varustettu, realistinen, täysikokoinen kolmen aukon nukke. American Beauty on antelias kaunotar, jolla on pitkät tummat hiukset ja terhakat isot rinnat joita voit hyväillä. Kauniissa, muotoilluissa kasvoissa on hekumallinen suu joka imee kalusi kovaksi ja kuiviin asti jos niin haluat. Tai ehkä esileikin jälkeen haluat turpean mehukasta vaginaa ja tiukkaa anusta! Mukana tulee tehokas kiihotinkuula joka saa nuken aukon värisemään haluamallasi teholla.

 


47.60 €
59.50 €


Big Roy

 

Big Roy | lisätiedot
Puhallettava miesnukke, jolla on kova ja iso penis. Peniksen pituus noin 18 cm, halkaisija 3,5-4 cm.

 


33.96 €
39.95 €


Brandy

 

Brandy | lisätiedot
Brandy on mahtava nukke! Hän osaa nuolla ja imeä yhtaikaa! Hänen kolme tyydytystä janoavaa reikäänsä kaipaavat sinua: mehukas pimppa, pikkuruinen anus ja taivaallinen suu. Brandyllä on kauniit 3D-kasvot, aidonoloisilla vaaleahkoilla hiuksilla. Brandyllä on myös todella isot rinnat!

 


32.85 €
36.50 €


Bridget Big Boob Love Doll

 

Bridget Big Boob Love Doll | lisätiedot
Tulikuuma isotissinukke, joka vain odottaa työntymistäsi kaikkiin kolmeen reikäänsä!

 


38.21 €
44.95 €


Daisy Dare

 

Daisy Dare | lisätiedot
Tämä tyttö tykkää kun hänet otetaan takaa päin. Konttausasennossa olevalla, puhallettavalla Daisy nukella on suuret ja täyteläiset rinnat, kauniit kolmiuloitteiset kasvot sekä mehukkaat vagina- ja anusaukot. Aidon näköisistä, vaaleista hiuksista saat otettua vaikka kiinni. Rinnat ja nännit muistuttavat erehdyttävästi aitoja. Mukana on myös voimakkaasti värisevä kuulavibraattori joka asetetaan omaan aukkoonsa niin, että se tärisyttää vagina- sekä anusaukkoja sisältäpäin. Värinän voimakkuutta säädetään portaattomasti johdollisen säätimen avulla.

 


47.21 €
62.95 €


Dianna Stretch

 

Dianna Stretch | lisätiedot
Paina syvälle, pohjaan saakka! Tämän erikoisnuken toinen jalka on taivutettu ylös - se mahdollistaa ihan uudenlaiset asennot - kokeile! Nukke on puhallettuna aidon kokoinen ja sillä on kolme aukkoa.

 


26.31 €
30.95 €


Elle Celebrity Love Doll

 

Elle Celebrity Love Doll | lisätiedot
Tämä kuuma "julkkisnukke" on juuri sitä mitä olet aina halunnut. Aina valmiina ja odottamassa. Kolme kuumaa aukkoa tyydyttämään sinua. Eikö totta, että tämä on ihan kuin se suomalainen... Kyllä, kyllä, ei uskalla vaan nimeä tähän panna!

 


26.78 €
31.50 €


Fatima Fong

 

Fatima Fong | lisätiedot
Fatima on ISO tyttö, jolla on mehukkaan isot rinnat. Fatima nauttii suuseksistä, anaaliseksistä sekä tietysti vaginaalisesta seksistä. Rakkaus on isoa Fatiman kanssa!

 


25.20 €
31.50 €


India Nubian Love Doll

 

India Nubian Love Doll | lisätiedot
Täysikokoinen, puhallettava nukke jonka eksoottiset piirteet ja tumma iho vie sinut tropiikin kuumiin seksihetkiin! Tiukka pyöreä peppu, hyvin toteutetut kasvot. Kolme aukkoa.

 


37.46 €
49.95 €


Ivanna Russian Love Doll

 

Ivanna Russian Love Doll | lisätiedot
Kiihkeä venäläinen Ivanna on aina valmis! Kolme ihanaa aukkoa odottaa... ottajaansa! Sinua!

 


26.78 €
31.50 €


Kylila Hess

 

Kylila Hess | lisätiedot
Edullinen huippunukke jossa huippuominaisuudet! Kauniit, realistiset 3D-kasvot, aidot hiukset, upea meikki. Täysikokoinen, puhallettava nukke jolla moottoroitu vagina ja anus. Terhakkaat nännit.

 


74.96 €
99.95 €


Lollipop Lolita

 

Lollipop Lolita | lisätiedot
Aidon kokoinen nukke kauniilla kasvoilla, kiinteillä rinnoilla sekä kolmella aukolla (vagina, anus, suu). Mukana tulee kätevä läpinäkyvä säilytyskassi.

 


29.20 €
36.50 €


Magic Flesh Wild Cat Love doll

 

Magic Flesh Wild Cat Love doll | lisätiedot
Upea blondinukke, luksusvarustelu edulliseen hintaan! Superpehmeä Magic Flesh -materiaalista tehty pillu, ahnas suu, tiukka anus ja isot terhakat tissit ja kovina näpöttävät nännit. Vaaleat "aidot" hiukset jotka letitetty somilla ruseteilla. Kaupan päälle vielä käsipumppu jolla saat tämän Villikissan nopeasti valmiiksi teidän kiimaisiin leikkeihin!

 


62.63 €
83.50 €


Massive Man Eric B.

 

Massive Man Eric B. | lisätiedot
Kuuma kolli nimeltä Erich B! Täyskokoinen puhallettava nukke, painetut komeat kasvot ja jatkuvasti erektiossa oleva penis.

 


35.28 €
41.50 €


MILF Love Doll

 

MILF Love Doll | lisätiedot
Eivätkö nuoret, kokemattomat tytöt kiinnosta? Tässä varttuneempi MILF eli kotirouva, joka tietää miten miestä käsitellään... ja osaa ottaa oman nautintonsa! Kokenut MILF tarjoaa tietysti kaikkia kolmea aukkoaan!

 


25.20 €
31.50 €


My Big Boobs Angie

 

My Big Boobs Angie | lisätiedot
Angiella on isot F-kuppikoon rinnat, joista miehet tykkäävät, ja Angien mielestä sehän on vain hyvä asia! Kaikki hyvin kunhan hän saa säännöllisesti meisseliä kaikkiin kolmeen aukkoonsa. Painetut realistiset kasvot ja hiukset, kauniit siniset silmät.

 


35.66 €
41.95 €


My Perfect Nurse

 

My Perfect Nurse | lisätiedot
Hoiturinukke jolla valkoinen univormu, realistiset valokuvatut kasvot, vaalea painettu tukka, D-kupin isot rinnat joissa kovat nännit sekä kolme aukkoa.

 


47.25 €
52.50 €


Oriental Rose

 

Oriental Rose | lisätiedot
Tässä sinulle itämainen, söpö sänkykumppani! Tämä seksinukke tekee unelmistasi totta! Hän on polvillaan sinun edessäsi. Varustettu tiukalla vaginalla ja anuksella, jotka saa värisemään vibramunan avulla. Hän on myös valmis ottamaan suihin...

 


47.96 €
59.95 €


Sexteen Love Doll

 

Sexteen Love Doll | lisätiedot
Nuori neitokainen joka ei pihtaa eikä valita, vaan on valmis sinulle juuri kun haluat, vaikka koko ajan!

 


29.71 €
34.95 €
 Ostoskori

Avilant Oy, PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com