Seksivarasto.com - Välineet miehille - Nuket

Seksivarasto.com > Välineet miehille > Nuket

Nuket

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Alecia King

 

Alecia King | lisätiedot
Suklaanruskea kullanmuru jättirinnoin! Eksoottiseen seksiin, jättirinnat, himokas suu, neitseellinen vagina, tiukka anus, puhallettavissa luonnollisen kokoiseksi.

 


23.96 €
29.95 €


Big Roy

 

Big Roy | lisätiedot
Puhallettava miesnukke, jolla on kova ja iso penis. Peniksen pituus noin 18 cm, halkaisija 3,5-4 cm.

 


33.96 €
39.95 €


Blowups Interracial Cuckold Doll + DVD

 

Blowups Interracial Cuckold Doll + DVD | lisätiedot
”Cuckold” on erittäin suosittu seksin genre tällä hetkellä ja tarkoittaa kiihottumista kun katselee kumppaninsa rakastelevan toisen kanssa. Mallia voit ottaa Zero Tolerance -tuotantoyhtiön pornofilmistä Interracial Cougar Cuckold 4! Ja toteuta fantasiat itsekin erittäin realistisesti! Mukana on kaksi ilmalla täytettävää seksinukkea, blondi vaalea nainen jolla kolme himokasta aukkoa ja kuuma tumma mies, jolla täytettävä penis. Filmiä katsellessa voit rakentaa tapahtumat kotiin ja katsella, ottaa itse jomman kumman erikseen tai yhdessä molemmat! Vaihtoehtoja riittää! Sopii erinomaisesti myös pariskunnille. Nukeilla on realistiset, painetut kasvot jotka täsmäävät elokuvassa esiintyviin tähtiin!

 


44.96 €
59.95 €


Brandy

 

Brandy | lisätiedot
Brandy on mahtava nukke! Hän osaa nuolla ja imeä yhtaikaa! Hänen kolme tyydytystä janoavaa reikäänsä kaipaavat sinua: mehukas pimppa, pikkuruinen anus ja taivaallinen suu. Brandyllä on kauniit 3D-kasvot, aidonoloisilla vaaleahkoilla hiuksilla. Brandyllä on myös todella isot rinnat!

 


32.85 €
36.50 €


Bridget Big Boob Love Doll

 

Bridget Big Boob Love Doll | lisätiedot
Tulikuuma isotissinukke, joka vain odottaa työntymistäsi kaikkiin kolmeen reikäänsä!

 


38.21 €
44.95 €


Dianna Stretch

 

Dianna Stretch | lisätiedot
Paina syvälle, pohjaan saakka! Tämän erikoisnuken toinen jalka on taivutettu ylös - se mahdollistaa ihan uudenlaiset asennot - kokeile! Nukke on puhallettuna aidon kokoinen ja sillä on kolme aukkoa.

 


26.31 €
30.95 €


Dishy Dyanne

 

Dishy Dyanne | lisätiedot
Kauniskasvoinen, seksikäs Dyanne on valmiina jakamaan hekumanhetket milloin, missä ja miten vain! Dyanne kutsuu sinua kauniiden kasvojen lisäksi upeilla isoilla tisseillä pehmeineen nännineen ja pitkineen säärineen... Vau....Lisäksi Dyanne yllättää aidon tuntuisella pimpsallaan, jonka saat muuten irti ja voit huvitella ilman Dyanneakin! Voiko tätä tyttöä vastustaa?!

 


41.96 €
55.95 €


Fatima Fong

 

Fatima Fong | lisätiedot
Fatima on ISO tyttö, jolla on mehukkaan isot rinnat. Fatima nauttii suuseksistä, anaaliseksistä sekä tietysti vaginaalisesta seksistä. Rakkaus on isoa Fatiman kanssa!

 


25.20 €
31.50 €


India Nubian Love Doll

 

India Nubian Love Doll | lisätiedot
Täysikokoinen, puhallettava nukke jonka eksoottiset piirteet ja tumma iho vie sinut tropiikin kuumiin seksihetkiin! Tiukka pyöreä peppu, hyvin toteutetut kasvot. Kolme aukkoa.

 


37.46 €
49.95 €


Massive Man Eric B.

 

Massive Man Eric B. | lisätiedot
Kuuma kolli nimeltä Erich B! Täyskokoinen puhallettava nukke, painetut komeat kasvot ja jatkuvasti erektiossa oleva penis.

 


35.28 €
41.50 €


MILF Love Doll

 

MILF Love Doll | lisätiedot
Eivätkö nuoret, kokemattomat tytöt kiinnosta? Tässä varttuneempi MILF eli kotirouva, joka tietää miten miestä käsitellään... ja osaa ottaa oman nautintonsa! Kokenut MILF tarjoaa tietysti kaikkia kolmea aukkoaan!

 


25.20 €
31.50 €


My Perfect Nurse

 

My Perfect Nurse | lisätiedot
Hoiturinukke jolla valkoinen univormu, realistiset valokuvatut kasvot, vaalea painettu tukka, D-kupin isot rinnat joissa kovat nännit sekä kolme aukkoa.

 


47.25 €
52.50 €


One Night In Bangkok

 

One Night In Bangkok | lisätiedot
Idän eksoottinen kaunotar realistisiin seksihetkiin! Cyberskin-materiaali tuntuu kuin aidolta, pehmeältä ja kostealta, elävältä iholta. Häpyhuulet, vagina, klitoris ja pakarat ovat erittäin realistiset ja aidosta thai-kaunottaresta jäljennetyt. Kokeile sinäkin Kaukoidän kaiken osaavaa seksikonetta ja panotaituria - tämä tiukka pimppi saa sinut laukeamaan uudelleen ja uudelleen ja uudelleen... Pituus 18 cm, leveys 11 cm, korkeus 9 cm. Aukon halkaisija joustava. Paino 843 grammaa.

 


42.46 €
49.95 €


Pamela - hekuman kuningatar

 

Pamela - hekuman kuningatar | lisätiedot
Pamela - blondi unelmapimu luonnollisen kokoisena! Unelmavartalo, pehmeä sametti-iho ja uhkeat rinnat odottavat hyväilyjä. Pamela suostuu seksiin kaikissa muodoissa - pimppi, tiukka anus ja suu aina valmiina himokkaisiin leikkeihin!

 


39.91 €
46.95 €


Tasty Tyrone

 

Tasty Tyrone | lisätiedot
Suklaanruskea luotettava kaveri, jolla pyykkilautavatsa ja hymy joka ei hyydy! Puhallettava penis, ei anusta eikä avointa suuta.

 


46.00 €
57.50 €


Teenage Lolita Doll

 

Teenage Lolita Doll | lisätiedot
Kolmen aukon nukke. Tältä riettaalta teinitytöltä saat aina!

 


25.20 €
31.50 €


Tereza Barkley

 

Tereza Barkley | lisätiedot
Tässä nukessa hiukset on toteutettu uudella puhallettavalla tekniikalla niiden iloksi, jotka haluavat ottaa kovan otteen naisestaan! Kokeile! [lue lisää]

 


27.96 €
34.95 €


The Blonde Starlet

 

The Blonde Starlet | lisätiedot
Tästä upeasta blondikaunottaresta saat hyvän heilan! Aidon kokoinen, kolme ahnasta aukkoa sinua varten!

 


29.96 €
39.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com