Seksivarasto.com - Välineet miehille - Penispumput

Seksivarasto.com > Välineet miehille > Penispumput

Penispumput

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaanAdvanced Fireman's Pump

 

Advanced Fireman's Pump | lisätiedot
Helppokäyttöinen, varma- ja nopeatoiminen pumppu, miellyttävä mansetti. Kun tarvitset erektion, laita penis pumppuun ja virta päälle. Paristoilla toimiva pumppu tekee alipaineen joka saa sinut paisumaan muhkeisiin mittoihin!

 


62.48 €
73.50 €


Air Control

 

Air Control | lisätiedot
Läpinäkyvä säiliö mukavalla lateksipehmusteella. Irrotettava helppokäyttöinen pumppu kätevää kuljetusta varten. Pituus 22 cm, sisä Ø 6,5 cm.

 


26.31 €
30.95 €


Beginner's Vibrating Pump

 

Beginner's Vibrating Pump | lisätiedot
Aloittelijan penispumppu - nyt vibraattorilla! Beginner's Vibrating Pump on erittäin helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Sen toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa. Alipaineen ansiosta veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Pehmeä PVC-kaulus takaa ilmatiiviyden ja nautinnollisuuden. Läpinäkyvä sylinteri mahdollistaa kehityksen seurannan. [lue lisää]

 


34.65 €
38.50 €


Chrome line

 

Chrome line | lisätiedot
Todella helppokäyttöinen ja voimakasimuinen, yhdellä kädellä käytettävä pumppu. Pidempi erektio ja muhkeampi penis! Sylinterin pituus 21 cm, halkaisija 7 cm.

 


33.71 €
44.95 €


Colt Big Man Pump System

 

Colt Big Man Pump System | lisätiedot
Kovaankin käyttöön tarkoitettu, isosylinterinen pumppu, isolle miehelle. Tehokas käsipumppu josta saa hyvän otteen. Alipaineen pikavapautusventtiili. Juuressa erikoisleveä mansetti täydellisen imutehon takaamiseksi. Pituus 28,5 cm, halkaisija 6,3 cm.

 


59.96 €
79.95 €


Deluxe Vibrating Power Pump

 

Deluxe Vibrating Power Pump | lisätiedot
Luksusta pumppaukseen! Vibrating Sure-Grip Pump on laadukas multi-speed -vibraattorilla varustettu penispumppu. Se on helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Sen toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa. Alipaineen ansiosta veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Pehmeä ja joustava PVC-kaulus takaa ilmatiiviyden ja nautinnollisuuden. [lue lisää]

 


59.46 €
69.95 €


Digital Power Pump - Penispumppu

 

Digital Power Pump - Penispumppu | lisätiedot
Tuo peniksenkehittämisen digitaaliseen aikakauteen! Tämän tarkemmaksi ei paineen mittaaminen enään tule. Digitaalinen näyttö ja kirkas läpinäkyvä sylinteri auttavat sinut löytämään itsellesi nautinnollisimman alipaineen pilkun tarkkuudella. Digital Power Pump on tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Sen toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa. [lue lisää]

 


72.25 €
85.00 €


Hot Hole

 

Hot Hole | lisätiedot
Korkealuokkainen vibraattorilla varustettu penispumppu yhdistää vahvan imun ja värinän toisiinsa!

 


23.96 €
29.95 €


Just Gold

 

Just Gold | lisätiedot
Todella näyttävä kullanvärinen penispumppu! Luksusta elämään!

 


37.83 €
44.50 €


Mega Man Automatic Pump

 

Mega Man Automatic Pump | lisätiedot
Tyylikäs, läpinäkyvä vaaleansininen penispumppu ja kätevästi integroitu paristokäyttöinen pumppu! Käynnistä ja alipaine tekee sinulle ison, muhkean erektion. Kun olet valmis, paina nappia niin paine vapautuu. Helppokäyttöinen! Tiivistemansetti mukana. Koko pituus noin 23 cm, käytettävä syvyys 22 cm, halkaisija 3,5-7,5 cm.

 


47.21 €
62.95 €


Mister Boner Fantastic Power Pump

 

Mister Boner Fantastic Power Pump | lisätiedot
Tässä pumpussa on iso kirkas nystyröity sisämansetti ja leveä tiiviste juuressa, joten tällä pumpulla ei tule hankalia ilmavuotoja. Läpinäkyvä sylinteri, pitkä mansetti ja pallopumppu. Pumppaa ilmat pois ja näet, kuinka saat erektion ja penis kasvaa. Pumpussa turvaventtiili alipaineen nopeaan vapauttamiseen. Varustettu mitta-asteikolla. Sylinterin pituus 25 cm, mansetin pituus 20 cm ja halkaisija 4,5 cm (joustava).

 


23.96 €
29.95 €


Mister Boner Starters Power Pump

 

Mister Boner Starters Power Pump | lisätiedot
Läpinäkyvä penispumppu, jonka tyhjiöllä saat aikaa varman erektion kun fysiikan lakien ansiosta veri pakkautuu peniksen verisuoniin. Helppokäyttöinen pumppupallo ja pikavapautusventtiili. Varustettu asteikolla - katso kuinka meisselisi kasvaakin! Sylinterin pituus noin 22 cm, mansetin halkaisija 2 cm, erittäin joustava.

 


18.71 €
24.95 €


Power Pump

 

Power Pump | lisätiedot
Todella laadukas, kirkkaasta muovista valmistettu säiliö joka varustettu tehokkaalla vibrakuulalla sekä portaattomalla värinän säätimellä jotka on helppo irrottaa puhdistuksen ajaksi. Taipuisa letku. Pumppauspallo on karhennettu joten siitä saa hyvän otteen. Pikaventtiili tyhjentämiseen. Pituus 20 cm, halkaisija 2,5 cm.

 


28.48 €
33.50 €


Pump Master - Mighty Black

 

Pump Master - Mighty Black | lisätiedot
Uusi vallankumouksellinen suunnittelu yhdistää viimeaikaiset läpimurrot tavalla jota on syytä tarkkailla mittarin avulla. Todella tehokas yhden käden pumppu! Erittäin kestävä sylinteri ja supertehokas imu tekevät tästä pumpusta hintaluokkansa kirkkaan ykkösen!

 


42.46 €
49.95 €


Pump Worx - Deluxe Fire Power Pump

 

Pump Worx - Deluxe Fire Power Pump | lisätiedot
Helppokäyttöinen ja taatusti tehokas penispumppu! Pumppukahvan avulla saat pumpattua alipaineen tehokkaasti. Kahvassa on paineen nopeasti tasaava painike. Sylinterissä on kestävästä PVC-materiaalista valmistettu tiiviste joka asettuu hyvin ihoa vasten. Mukana joustavasta TPR-materiaalista valmistettu penisrengas sekä näytepakkaukset penistä suurentavaa Mr. Thick Dick -voidetta (10 ml), vesipohjaista liukuvoidetta (10 ml) ja seksivälineille tarkoitettua puhdistusainetta (10 ml). Sylinterin pituus 19 cm, halkaisija 6 cm.

 


43.78 €
51.50 €


PVC Tube With Latex Sleeve

 

PVC Tube With Latex Sleeve | lisätiedot
Penispumppu isompiin, parempiin ja kestävämpiin erektioihin! Joustava letku, läpinäkyvä PVC-säiliö jonne pumppaat helposti tehokkaan tyhjiön. Pikaventtiili tyhjenykseen. Lateksimansetti. Pituus 17 cm, halkaisija 5 cm.

 


19.96 €
24.95 €


Quick Draw Vacuum Pump

 

Quick Draw Vacuum Pump | lisätiedot
Maksimaalinen tulos mahdollisimman pienellä vaivalla - se onnistuu tällä pumpulla! Todella tehokas imu, pistoolipumppu jolla saat aikaan nopeasti tyhjiön joka tekee verentungoksen penikseesi ja saa aikaan varman erektion! Mukana silikoninen erittäin venyvä penisrengas jolla saat saavutetun erektion säilymään, helppo laittaa paikoilleen sivuissa olevista kahvoista vetämällä. Pumpun pituus 23 cm, halkaisija 5 cm.

 


42.08 €
49.50 €


Ramrod suumansetti penispumppuun

 

Ramrod suumansetti penispumppuun | lisätiedot
Miellyttävän pehmeä suumansetti penispumppuun tuomaan lisää tunnetta ja vaihtelua!

 


6.47 €
9.95 €


Rechargeable Auto-Vac Penis Pump - ladattava automaattinen penispumppu

 

Rechargeable Auto-Vac Penis Pump - ladattava automaattinen penispumppu | lisätiedot
Automaattisesti toimivalla penispumpulla saat helposti ja nopeasti kookkaamman, täyttävämmän ja pidempikestoisen erektion! Pumppu imee sylinteriin alipaineen, joka saa aikaan verenkierron vilkastumisen ja erektion, joka on helpompi saada myös erektiohäiriöisillä. Valitse kolmesta eri nopeudesta mieltymyksesi mukaan. Mukana kaupanpäälle penisrengas, jonka avulla helposti pidät saavutetun erektion pumppaamisen jälkeenkin. Laatuvalmistajan laatutuote! Koko pituus 30 cm, pumppuosan pituus 19 cm, ulkohalkaisija 6,3 cm, sisähalkaisija joustava.

 


63.75 €
85.00 €


Stallion Penis Developer

 

Stallion Penis Developer | lisätiedot
Älä anna edullisen hinnan hämätä! Todella tehokas kovalla paineella toimiva penispumppu! Helppo purkaa puhdistusta varten.

 


16.58 €
19.50 €
 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com