Seksivarasto.com - Välineet miehille - Muut

Seksivarasto.com > Välineet miehille > Muut

Muut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Couples Cushion 3-in-1 monitoimilelu pariskunnille

 

Couples Cushion 3-in-1 monitoimilelu pariskunnille | lisätiedot
Tätä ainutlaatuisen innovatiivista pariskunnille tarkoitettua seksivälinettä voit käyttää kolmeen eri tarkoitukseen! Se on pariskuntavibraattori, masturbaattori sekä hieromalaite! Voitte nauttia siitä niin yhdessä välissänne kuin miehelle tai naiselle soolona tai kumppanin avustavana. Sitä voi käyttää yleiseen hierontaan, erogeenisten alueiden täsmähierontaan esimerkiksi penis, kivekset, klitoris, häpyhuulet, nännit jne. [lue lisää]

 


37.25 €
74.50 €


Gender X Complete Package

 

Gender X Complete Package | lisätiedot
Nauti kaikista tämän todella monipuolisen masturbaattorin puolista! Tarjolla nuppurinnat, tiukka vagina ja penis! Kun haluat kokeilla jotakin erilaista... Kätevä koko, voit ottaa tämän myös suihkuun tai kylpyyn! Kaupanpäälle penisrengas. Korkeus 15,2 cm, syvyys 7,7 cm, leveys 8,3 cm.

 


37.46 €
49.95 €


Gia Darling Transsexual Love Doll

 

Gia Darling Transsexual Love Doll | lisätiedot
Gialla on kaikkea... Täyteläiset rinnat, kaksi aukkoa, upeat painetut kasvot, pitkä vapaasti liehuva vaalea tukka ja penis! Joten puristele hänen rintojaan, tarraa hiuksista kiinni, työnnä kyrpääsi hänen suuhunsa, hyväile Gian kivikovaa kalua ja työnnä omasi hänen tiukkaan peppuun! Gia haluaa sinua! Jos suinkin hallitset orgasmisi, ruiskauta spermat hänen päälleen, siitä Gia tykkää! Irrotettavan peniksen pituus noin 17,5.

 


59.46 €
69.95 €


Manzzz Giletti Blue

 

Manzzz Giletti Blue | lisätiedot
Tehokkaan stimulaation aikaansaavat spiraalimaisesti muotoillut anushelmet ovat valmistettu 100% silikonista. Kestävä, hygieeninen ja miellyttävä silikoni varastoi kehon lämpöä. Helmien päässä on kahva, josta saat pidettyä turvallisesti kiinni. Pituus noin 21 cm, halkaisija 1-3 cm.

 


24.76 €
30.95 €


Men's Pleasure Kit 1

 

Men's Pleasure Kit 1 | lisätiedot
Upea miehekäs nautintosetti miehen omiin hetkiin tai yhdessä kumppanin kanssa. Joustavat, taipuisat triad-silikonirenkaat peniksen juureen ja kiveksille. Pitkulainen anustappi liukuu hyvin sisälle ja on ison kantansa ansiosta turvallinen käyttää. Handy strokerilla saat vaihtelua masturbointiin; pysyy hyvin kädessä kovassakin vauhdissa ja ottaa meisselisi ihanan tiukkaan otteeseen.

 


35.96 €
44.95 €


Menzstuff Prostate & Butt Plug Set

 

Menzstuff Prostate & Butt Plug Set | lisätiedot
Tyylikäs ulkonäkö ja ennen kaikkea tehokas kiihotin! Monenlaiset leikit ja tuntemukset mahdollistava monipuolinen setti jokaisen miehen anuksen ja eturauhasen kiihottamiseen. Uritetun, renkaalla varustetun kahvaosan pituus 9 cm. Mukana vaihdettava anustappi 13 cm sekä eturauhaskiihottimet 9,5 cm ja 10,5 cm. Pintamateriaali silikoni.

 


24.38 €
32.50 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com