Seksivarasto.com - Välineet miehille - Muut

Seksivarasto.com > Välineet miehille > Muut

Muut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Couples Cushion 3-in-1 monitoimilelu pariskunnille

 

Couples Cushion 3-in-1 monitoimilelu pariskunnille | lisätiedot
Tätä ainutlaatuisen innovatiivista pariskunnille tarkoitettua seksivälinettä voit käyttää kolmeen eri tarkoitukseen! Se on pariskuntavibraattori, masturbaattori sekä hieromalaite! Voitte nauttia siitä niin yhdessä välissänne kuin miehelle tai naiselle soolona tai kumppanin avustavana. Sitä voi käyttää yleiseen hierontaan, erogeenisten alueiden täsmähierontaan esimerkiksi penis, kivekset, klitoris, häpyhuulet, nännit jne. [lue lisää]

 


37.25 €
74.50 €


Manzzz Giletti Blue

 

Manzzz Giletti Blue | lisätiedot
Tehokkaan stimulaation aikaansaavat spiraalimaisesti muotoillut anushelmet ovat valmistettu 100% silikonista. Kestävä, hygieeninen ja miellyttävä silikoni varastoi kehon lämpöä. Helmien päässä on kahva, josta saat pidettyä turvallisesti kiinni. Pituus noin 21 cm, halkaisija 1-3 cm.

 


24.76 €
30.95 €


Men's Pleasure Kit 1

 

Men's Pleasure Kit 1 | lisätiedot
Upea miehekäs nautintosetti miehen omiin hetkiin tai yhdessä kumppanin kanssa. Joustavat, taipuisat triad-silikonirenkaat peniksen juureen ja kiveksille. Pitkulainen anustappi liukuu hyvin sisälle ja on ison kantansa ansiosta turvallinen käyttää. Handy strokerilla saat vaihtelua masturbointiin; pysyy hyvin kädessä kovassakin vauhdissa ja ottaa meisselisi ihanan tiukkaan otteeseen.

 


35.96 €
44.95 €


Menzstuff Prostate & Butt Plug Set

 

Menzstuff Prostate & Butt Plug Set | lisätiedot
Tyylikäs ulkonäkö ja ennen kaikkea tehokas kiihotin! Monenlaiset leikit ja tuntemukset mahdollistava monipuolinen setti jokaisen miehen anuksen ja eturauhasen kiihottamiseen. Uritetun, renkaalla varustetun kahvaosan pituus 9 cm. Mukana vaihdettava anustappi 13 cm sekä eturauhaskiihottimet 9,5 cm ja 10,5 cm. Pintamateriaali silikoni.

 


24.38 €
32.50 €


The Perfect Bosom

 

The Perfect Bosom | lisätiedot
Oletko yhtään tissimiehiä? No sitten tämä on juuri sinulle! Realistinen 3D-mallinnus ihanan upeista, isoista rinnoista! Pehmeä mutta jämäkkä, muotonsa säilyttävä myrkytön ja hajuton Real Feel -materiaali antaa sinun upottaa ensin kasvosi, sitten kalusi näiden mahtavien rintojen väliin. Nöpöttävät nännit kaipaavat myös sinua ja antavat sinulle nautintoa. Koko noin 40 x 22 x 20 cm, paino noin 7 kg.

 


169.96 €
199.95 €


 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite info@seksivarasto.com